ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  08/11/2019
16:30 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ – Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS
Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 232ο & 233ο & 234ο

Όλες οι αδελφές Σίλβα περνούν δύσκολες στιγμές. Η Αντέλα είναι συντετριμμένη, καθώς πιστεύει ότι ο Χερμάν την απατά με την Λορέντζα και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.
Ενώ ο Κριστόμπαλ ετοιμάζει μια έκπληξη για την Μπιάνκα πριν την επιστροφή της στο σπίτι των Λοϊγκόρι, η δόνα Ντολόρες θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να υπονομεύσει τη σχέση τους.
Η ένταση στη σχέση της Ντιάνα και του Σαλβαδόρ παραμένει και κανείς τους δεν είναι πρόθυμος να υποχωρήσει. Η μεσολάβηση ωστόσο της Μενσία βοηθά την Ντιάνα να αναθεωρήσει τη στάση της. Στο μεταξύ η Σίλια συναντά τον Κλεμέντε, σύζυγο της Αουρόρα, για να τον κάνει να πιστέψει ότι η γυναίκα του δεν βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Η κρίση στη σχέση της Ντιάνα και του Σαλβαδόρ κλιμακώνεται και χρησιμοποιούν τους ανθρώπους γύρω τους για να επικοινωνήσουν και συμφιλιώνονται μόνο όταν εξαφανίζεται ο Μπενζαμίν. Η Μπιάνκα αρρωσταίνει βαριά και πρέπει να νοσηλευτεί.
Η Αντέλα, πιστεύοντας ότι ο Χερμάν έκανε ερωτικές προτάσεις στην Λορέντζα, αποφασίζει να μείνει στο σπίτι των αδελφών της.
Ενώ η Ελίσα μαζί με τον Χοσέ Μαρία καταστρώνουν σχέδιο για να ταπεινώσουν την Μπεατρίς, η Σίλια και η Αουρόρα δέχονται την αναπάντεχη επίσκεψη του Κλεμέντε, συζύγου της Αουρόρα.

Είναι η παραμονή των εκλογών και ο Ροδόλφο, προς μεγάλη του δυσαρέσκεια, διαπιστώνει ότι η Μπιάνκα είναι πολύ άρρωστη για να τον συνοδέψει αυτή τη σημαντική για εκείνον ημέρα.
Μετά τις κατηγορίες της Λορέντζα ότι δέχτηκε ερωτικές προτάσεις από το Χερμάν, αυτός προσπαθεί να μιλήσει με την Αντέλα και να της δώσει εξηγήσεις, όμως εκείνη αρνείται. Το ίδιο αδιάλλακτη στάση κρατά και η Ντιάνα. Ενώ οι φήμες για την εξαφάνιση του Μπενζαμίν πληθαίνουν, η Αουρόρα συναντά τελικά τον Κλεμέντε και κρύβει τη σχέση της με τη Σίλια.
Ο Γκαμπριέλ δέχεται μια απρόσμενη εξομολόγηση μέσα στη φυλακή.
Επόμενο > [K8] Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά