ΤΡΙΤΗ  22/10/2019
00:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ  (Β' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ξένη σειρά

PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO


Έτος παραγωγής: (2016)Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα- δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.
Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας.
Είναι η κόρη του δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου ξεκινούν αμέσως και την έρευνα αναλαμβάνει ένας αστυνομικός με θολό παρελθόν…

Δείτε σήμερα: «Ανταπόδοση»
Eπεισόδιο 5

Το προηγούμενο επεισόδιο κλείνει με μια σειρά από συγκλονιστικές σκηνές: ένα όπλο σημαδεύει τον Χουάν Ρουέδα και πυροβολεί. Η Πιλάρ ρίχνει τη σφαίρα. Ο Βλαντ προειδοποιεί τη νεαρή ότι δεν ήταν η πιο σοφή κίνηση. Ο Ρουέδα είναι συνεργάτης του και δεν πρέπει να προκαλούν.
Η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει τον δολοφόνο. Καταλήγουν ότι η Ανιέσκα είναι το κοινό πρόσωπο μεταξύ του Μπαρισλάβ, του Φερνάντο και της Μάρτα. Αποφασίζουν να το πουν στον Πάμπλο, ο οποίος βάζει κοριούς για να συλλέξει πληροφορίες. Η Ανιέσκα, όμως, επιμένει ότι δεν είναι ένοχη και ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν.
Ο Έκτορ μελετάει τις λέξεις στα ανώνυμα γράμματα που λαμβάνει ο Φερνάντο στη φυλακή και βρίσκει ένα μικρό λάθος στο γράμμα Μ, καθώς και ότι όλα τα γράμματα είναι από το ίδιο μελάνι και χαρτί. Όλες οι λέξεις φαίνεται να είναι από την ίδια πηγή: από το ίδιο βιβλίο. Σκοπός είναι να βρεθεί ποιος το τύπωσε…Σκηνοθεσία: Juan Carlos Cueto, Alberto Manzano, Rocío Martínez Llano
Παίζουν: Rodolfo Sancho, Pedro Casablanc, Luis Fernández   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΖΩΗΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά