ΔΕΥΤΕΡΑ  21/10/2019
14:50 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 190ο & 191ο & 192ο

Η σύλληψη του Ροδόλφο και η απόπειρα αυτοκτονίας του Μιγκέλ ταράζουν τη ζωή των αδελφών Σίλβα και την οικογένεια Λοϊγκόρι. Ο επιθεωρητής Τομπίας συνεχίζει την έρευνα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην υποτιθέμενη ανάμειξη του Ροδόλφο. Το σκάνδαλο που προκλήθηκε από το λαθρεμπόριο δεν επηρεάζει μόνο τις οικογένειες, αλλά και την τράπεζα Λοϊγκόρι και τα Υφάσματα Σίλβα, που αρχίζουν να έχουν σοβαρές οικονομικές απώλειες.
Στο μεταξύ ο Χερμάν εξακολουθεί να ψάχνει για δουλειά, η Ελίσα προσπαθεί να γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της στις αδελφές της και η Φραντζέσκα πρέπει να πει ψέματα για να μπορέσει να είναι ξανά με τον Γκαμπριέλ.

Η Σίλια γιορτάζει την αποφοίτησή της από τη σχολή ως δασκάλα και η Φραντζέσκα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια στο θέατρο. Και οι δυο εκπλήρωσαν τα όνειρά τους, όμως κάτι τους λείπει. Η προσπάθεια της Ντιάνα να ενοχοποιήσει τον δον Ρικάρντο για το λαθρεμπόριο οπίου δεν είναι καθόλου εύκολη, ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Σαλβαδόρ που πρέπει να επιστρέψει και πάλι στη φυλακή.
Ο Μπενζαμίν προσπαθεί να πείσει τον Μιγκέλ ότι ο μόνος τρόπος να οδηγηθεί ο δον Ρικάρντο στη φυλακή είναι να ομολογήσει όσα ξέρει, πράγμα καθόλου εύκολο αφού η ομολογία αυτή θα σημάνει και την καταδίκη του Μιγκέλ.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αδελφές Σίλβα επικεντρώνονται στους άντρες που βρίσκονται κοντά τους. Οι καταθέσεις του Μιγκέλ και του Σαλβαδόρ συμπίπτουν, ενώ υποψίες για το λαθρεμπόριο βαραίνουν και τον Ροδόλφο, έτσι η Μπιάνκα αναγκάζεται να κρύψει έγγραφα στο σπίτι των αδελφών της.
Ο Χερμάν δεν μπορεί να βρει δουλειά, έτσι η Αντέλα ζητά από την Ντιάνα να τον πάρει να δουλέψει στο εργοστάσιο, η τελική προσφορά όμως δεν ικανοποιεί καθόλου τον Χερμάν. Ο Κριστόμπαλ βρίσκεται και αυτός σε δύσκολη θέση. Χαίρεται που η σύζυγός του έγινε καλά και δυσκολεύεται να αρνηθεί την πρότασή της να γυρίσει πίσω σε εκείνη.
Επόμενο > [K8] ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά