ΠΕΜΠΤΗ  10/10/2019
22:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 12 ετών
EROICA   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (1999)


Web TV


Δραματική σειρά εποχής, βασισμένη στο βιβλίο του Κοσμά Πολίτη.

Η Eroica είναι μια ανάμνηση ή καλύτερα η ανάμνηση της παιδικής ηλικίας, το πέρασμα από την παιδικότητα στην εφηβεία, το τέλος μιας ηρωικής εποχής. Η Eroica μιλάει για μια παρέα παιδιών σε μια ακαθόριστη πόλη στις αρχές του αιώνα και για τις περιπέτειες τους. Πενήντα μέρες είναι το διάστημα στο οποίο ξετυλίγονται τα γεγονότα. Πενήντα μέρες που έχουν την έκταση μιας ολόκληρης ζωής, για αυτό συναντά ταυτόχρονα τη χαρά και τη λύπη, τη γιορτή και το πένθος, τον έρωτα και τον θάνατο, την αρχή και το τέλος.

Δείτε σήμερα: επεισόδιο 7ο, 8ο και 9ο (τελευταίο)

Η παρέα των παιδιών μοιάζει να διαλύεται μετά τη φυγή του αρχηγού της του Λοΐζου. Ο Αλέκος διεκδικεί την αρχηγία και καταστρώνει σχέδιο για να εκδικηθεί το γιο του γιατρού που όλοι θεωρούν υπεύθυνο τόσο για το θάνατο του Ανδρέα όσο και για τη φυγή του Λοΐζου. Ο Αλέκος θέλει να τον εκδικηθεί και για έναν λόγο παραπάνω: έχει κερδίσει την εύνοια της Μόνικας και αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί.
Ο Αλέκος παρασέρνει την παρέα των παιδιών στο παράτολμο σχέδιό του. Βάζει φωτιά στο σπίτι του γιατρού για να εκδικηθεί αλλά και για να κάνει την ηρωική πράξη που νομίζει πως θα τον φέρει πιο κοντά στη Μόνικα. Τα παιδιά μετά τη φωτιά τον εγκαταλείπουν τρομαγμένα και ο Αλέκος καταφεύγει στον κήπο της Μόνικας. Τη βρίσκει εκεί που την πρωτοσυνάντησε, σαν να τον περίμενε πάντα. Η ερωτική αλλά και δραματική κατάληξη έχει πλέον φτάσει.Παίζουν: Μηνάς Χατζησάβας, Χάρης Μαυρουδής, Σαράντος Γεωγλερής, Μαρίνα Καλογήρου, Παναγιώτα Βλαντή, Μάγια Λυμπεροπούλου, Σμαράγδα Καρύδη, Στέλιος Μάϊνας, Κάκια Ιγερι-νού, Νίκος Γαροφάλλου, Ελένη Κοκκίδου, Μαρία Ζερβού, Τάκης Μόσχος, Τασσώ Καββαδία, Αντώνης Αντωνίου, Κώστας Φαλελάκης, Άγγελος Μπούρας, Αγγελική Σπηλιοπούλου, Στέλιος Κατρούλης, Θοδωρής Πετρόπουλος, Αντώνης Δημητροκάλλης, Κωνσταντίνος Λάγγος, Σταύρος Σιούλης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος ΚαραμαλέγκοςΣενάριο: Μαρία Νικολακοπούλου
Διεύθ. Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Παραγωγή: FRENZY FILMS -Μπέση Βουδούρη
Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος

Επόμενο >  ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά