ΠΕΜΠΤΗ  10/10/2019
23:40 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΠΙ ΤΟΥΤΩ   (E)   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕκπομπήERTFLIX
Η Εύη Κυριακοπούλου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, φιλοξενεί γνωστές προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους, που καταθέτουν την πορεία τους στη ζωή, την Τέχνη, την επιστήμη, τις φωτεινές αλλά και τις σκοτεινές πτυχές που έζησαν. Επίσης, μιλούν για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες τους, καθώς και για τις πηγές δύναμης και επανεκκίνησης. Πρόκειται για συζητήσεις αυθόρμητες, ήπιες, βγαλμένες από τα εσώτερα. Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Λένα Πλάτωνος, ο Στέλιος Ράμφος, ο Νίκος Καραθάνος, ο Στάθης Καλύβας, ο Γιάννης Ξανθούλης κ.ά.

Δείτε σήμερα: «Μελίνα Τανάγρη»

Καλεσμένη της Εύης Κυριακοπούλου στην εκπομπή «Επί τούτω», είναι η Μελίνα Τανάγρη. Η δυναμική αλλά και εύθραυστη τραγουδοποιός έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1977 στους «Αχαρνής» του Διονύση Σαββόπουλου και έκτοτε συνθέτει, γράφει τους στίχους και ερμηνεύει η ίδια τα τραγούδια της.

Στα τραγούδια της τα... μπερδεύει όλα γλυκά, από το εμβληματικό «Βυζάκια έξω λοιπόν» μέχρι τον «Θανατηφόρο πυρετό» (από τα τελευταία της τραγούδια).

Η Μελίνα Τανάγρη εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της για τον έρωτα και τη δημιουργία. Επίσης, μιλάει για τα ταξίδια της στον κόσμο αλλά και μέσα της!
Αρχισυνταξία: Εύη Κυριακοπούλου
Έρευνα-ρεπορτάζ: Κατερίνα Ανέστη

Παρουσίαση: Εύη Κυριακοπούλου

https://goo.gl/npncjs

(E)
Επόμενο > [K8] ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά