ΤΕΤΑΡΤΗ  09/10/2019
20:40 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΕΠΙ ΤΟΥΤΩ   (E)   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕκπομπήWeb TV


Η Εύη Κυριακοπούλου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, φιλοξενεί γνωστές προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους, που καταθέτουν την πορεία τους στη ζωή, την Τέχνη, την επιστήμη, τις φωτεινές αλλά και τις σκοτεινές πτυχές που έζησαν. Επίσης, μιλούν για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες τους, καθώς και για τις πηγές δύναμης και επανεκκίνησης. Πρόκειται για συζητήσεις αυθόρμητες, ήπιες, βγαλμένες από τα εσώτερα. Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Λένα Πλάτωνος, ο Στέλιος Ράμφος, ο Νίκος Καραθάνος, ο Στάθης Καλύβας, ο Γιάννης Ξανθούλης κ.ά.

Δείτε σήμερα: «Στάθης Καλύβας»

Καλεσμένος της Εύης Κυριακοπούλου στην εκπομπή «Επί τούτω», είναι ο Στάθης Καλύβας.
Πολυγραφότατος συγγραφέας και καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Yale, όπου διευθύνει το ερευνητικό πρόγραμμα «Τάξη, Σύγκρουση και Βία», αλλά και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης με έρευνες που αφορούν στις παγκόσμιες τάσεις, ο Καλύβας έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία για τα βιβλία του.
Ακόμη, στην εκπομπή μιλάει για το προσωπικό του success story, που στηρίζεται σε μια σειρά… αποτυχιών!Αρχισυνταξία: Εύη Κυριακοπούλου
Έρευνα-ρεπορτάζ: Κατερίνα Ανέστη

Παρουσίαση: Εύη Κυριακοπούλου

https://goo.gl/npncjs

Επόμενο > [K8] ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά