ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11/10/2019
00:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών
ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ξένη σειρά

PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO


Έτος παραγωγής: (2016)Δραματική σειρά μυστηρίου, που θα ολοκληρωθεί σε 13 70λεπτα επεισόδια παραγωγής Boomerang TV, 2015-2016.(A’ ΚΥΚΛΟΣ)
Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα- δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.
Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας.
Είναι η κόρη της δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου ξεκινούν αμέσως και την έρευνα αναλαμβάνει ένας αστυνομικός με θολό παρελθόν…

Δείτε σήμερα: «Το ανθρωποκυνηγητό»
Eπεισόδιο 13

Ο Έκτορ γλιτώνει από τον πυροβολισμό με μια γρατζουνιά. Η έρευνα, όμως, προχωράει, καθώς, αν ο Μπόρις ήταν αυτός που αποπειράθηκε να τον σκοτώσει, δεν είναι ένοχοι ούτε ο Λούκας, ούτε ο Ρουέδα, αφού είναι στη φυλακή.
Μέσω της σφαίρας, η αστυνομία βρίσκει το πιστόλι: ένα γκλοκ που ανήκει στην Ανιέσκα. Όταν πηγαίνουν να ανακρίνουν τη γυναίκα, ανακαλύπτουν ότι ο Μπόρις είναι ο Φερνάντο. Η γιαγιά του αγοριού, στη Ρουμανία το επιβεβαιώνει μέσω Ίντερνετ, δείχνοντας μια φωτογραφία του αγοριού όταν ήταν μικρό.
Ενώ η αστυνομία ψάχνει τον δολοφόνο, ο Φερνάντο παραλαμβάνει τον πατέρα του από τη φυλακή. Τσακώνονται στο αυτοκίνητο και το αγόρι ξεσκεπάζεται: «Εσύ σκότωσες τη μητέρα μου και εγώ σκότωσα την κόρη σου». Τον τρυπάει με μια σύριγγα και τον αφήνει αναίσθητο.
Όταν συνέρχεται ο Ρουέδα, είναι δεμένος στη μπανιέρα όπου πέθανε η Αϊνόα. Ο Φερνάντο τού λέει γιατί βρίσκεται εκεί. Θα τον σκοτώσει.
Την ώρα που φαίνεται πως ο Ρουέδα δεν θα γλιτώσει, εμφανίζεται ο Νάτσο, ο γιος της Μάρτα, που, θυμωμένος που θα μετακομίσουν, έχει βγει για έναν περίπατο. Η παρουσία του εμποδίζει τον Φερνάντο να σκοτώσει τον Ρουέδα, καθώς αυτός βγαίνει να τον κυνηγήσει…
Σκηνοθεσία: Juan Carlos Cueto, Alberto Manzano, Rocío Martínez Llano
Παίζουν: Rodolfo Sancho, Pedro Casablanc, Luis Fernández   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > [K8] ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ, Ο ΨΙΘΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά