ΠΕΜΠΤΗ  10/10/2019
15:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 169ο & 170ο & 171ο

Η Ελίσα δεν δέχεται ότι η Καρολίνα είναι ετεροθαλής αδελφή της και άρα θα πρέπει να της φέρεται ανάλογα. Η Καρολίνα όμως, της δείχνει ότι αν έχει καλές σχέσεις μαζί της, μπορεί να της φανεί χρήσιμη. Η Σίλια αρχίζει να αμφιβάλει εάν όντως μπορεί να γίνει δασκάλα, η δε Αντέλα μαθαίνει μια ευχάριστη είδηση που κάνει την ίδια και τον Χερμάν να είναι πιο αισιόδοξοι για το μέλλον.
Ο δον Λουίς αρνείται να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον της Φραντζέσκα, μια επίσκεψή του όμως στη φυλακή, όπου διαπιστώνει την κακή κατάσταση της Φραντζέσκα, θα τον κάνει
να αλλάξει γνώμη.

Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ γιορτάζουν τελικά τον αρραβώνα τους στο εργοστάσιο, ώστε να συμπίπτει με την επαναλειτουργία των Υφασμάτων Σίλβα.
Στο μεταξύ, η Φραντζέσκα μαθαίνει ότι ο δον Λουίς δεν έχει αποσύρει τις κατηγορίες κατά του Γκαμπριέλ, που παραμένει στη φυλακή.
Η Μπιάνκα δεν ξέρει τι να σκεφτεί για την άσεμνη πρόταση που της έκανε ο Σεραφίν Αραμπούρου και η κατάσταση περιπλέκεται όταν ακούει τον Ροδόλφο να προσφέρει ανταλλάγματα στον Κριστόμπαλ, για να μπορέσει να αγοράσει το σπίτι της.
Η Αντέλα τη συμβουλεύει να μην υποκύψει στην πρόταση του Σεραφίν γιατί θα χάσει κάθε αξιοπρέπεια και η Μπιάνκα τα έχει χαμένα.

Ο Ροδόλφο προσβλέπει στην υπογραφή της συμφωνίας με τον Σεραφίν Αραμπούρου και μοιράζεται τα σχέδιά του με την Μπιάνκα, χωρίς να ξέρει ότι στην πραγματικότητα εξαρτάται από εκείνη το κλείσιμο της συμφωνίας. Θα δεχτεί την ανήθικη πρόταση του Σεραφίν;
Ο Χερμάν συμβουλεύει την Αντέλα να μην εμπιστεύεται την Καρολίνα, παρά τα καλά λόγια που της λέει. Ο Γκαμπριέλ δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη της μητέρας του, η οποία τον ενημερώνει ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το δικηγόρο.
Επόμενο > [K8] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά