ΤΕΤΑΡΤΗ  09/10/2019
15:00 Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 166ο & 167ο & 168ο

Η Ντιάνα ανακοινώνει στις αδελφές της ότι πρόκειται να παντρευτεί τον Σαλβαδόρ και αναλαμβάνει τη νέα της θέση ως διευθύντρια των Υφασμάτων Σίλβα.
Την ίδια στιγμή, ο Ροδόλφο θυμώνει με την Μπιάνκα που είπε στη δόνα Ντολόρες ότι στο εργοστάσιο διακινείται παράνομα όπιο.
Ο Χιλάριο ζητεί τελικά την Ελίσα σε γάμο και ο δον Ρικάρντο δίνει τη συγκατάθεσή του. Η Φραντζέσκα και ο Γκαμπριέλ είναι αποφασισμένοι να διαφύγουν στο εξωτερικό, όμως τίποτα δεν πηγαίνει όπως το είχαν σχεδιάσει.

Η είδηση της σύλληψης της Φραντζέσκα και του Γκαμπριέλ κινητοποιεί άμεσα τις υπόλοιπες Σίλβα να βοηθήσουν την αδελφή τους. Η αναγγελία του εξωφρενικού γάμου της Ελίσα με τον Χιλάριο επισκιάζεται απ’ αυτό το δραματικό γεγονός.
Το εργοστάσιο, λόγω της κακής διαχείρισης του δον Ρικάρντο, έρχεται αντιμέτωπο με την καταστροφή, καθώς χάνει την πλειονότητα των πελατών του. Η Ντιάνα αγωνίζεται με κάθε μέσο να ανατρέψει αυτή την εξέλιξη, ενώ ο Σαλβαδόρ ασχολείται με τη διοργάνωση του πάρτι για τον αρραβώνα του με την Ντιάνα.

Όλες οι αδελφές αγωνιούν για τη Φραντζέσκα, η οποία όμως παρά τις προσπάθειες των αδελφών της, αρνείται να ζητήσει από τον δον Λουίς να αποσύρει τις κατηγορίες.
Η Μπιάνκα είναι απασχολημένη με την οργάνωση ενός γεύματος προς τιμήν του Σεραφίν Αραμπούρου, ενός σημαντικού επιχειρηματία, που σκοπεύει να συνεργαστεί με τον Ροδόλφο, χωρίς να φαντάζεται τις συνέπειες.
Στο εργοστάσιο, απελπισμένη από την κατάσταση, η Ντιάνα προσπαθεί να κερδίσει τους χαμένους πελάτες, αυτός όμως που δίνει τη λύση είναι ο Σαλβαδόρ.
Επόμενο > [K] ΓΚΟΥΒΕΡΝΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά