ΠΕΜΠΤΗ  19/09/2019
00:15 Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΛΣ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

CELEB TROLLS


Έτος παραγωγής: (2017)


Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΛΣ» προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα δημοσιότητας ακόμα και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Υπήρξε το νούμερο ένα στο Τουίτερ τη νύχτα της πρώτης μετάδοσής του.
Ακολουθώντας ένα από αυτά, η Φράνκι και η ομάδα των ειδικών κυνηγών τρολ επιστρέφουν για να βοηθήσουν τα θύματα παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά η αποστολή τους είναι μεγαλύτερη από ποτέ.
Θα συναντήσουν μια σειρά από διασημότητες καθώς και μέλη του κοινού, των οποίων η ζωή έγινε κόλαση εξαιτίας κάποιων δειλών που τους εκφόβησαν χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο.
Με μηχανήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας καταφέρνουν να εντοπίσουν και να παγιδεύσουν τα τρολς που κρύβονται πίσω από τους υπολογιστές τους, πριν να προχωρήσουν σε μια δραματική αντιπαράθεση πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι η ώρα των απαντήσεων. Φοβερά τρολ, τον νου σας! Ερχόμαστε να σας πιάσουμε!
Δείτε σήμερα: «Χλόη Τζασμίν, Ρεμπέκα Βάρντι, Τζόσουα Χιούιτ»
Eπεισόδιο 3

Η Φράνκι και η ομάδα της αποκαλύπτουν ένα από τα πιο επιθετικά διαδικτυακά τρολ που έχουν υπάρξει όταν ακούνε την ιστορία της νικήτριας του X Factor, της Χλόη Τζασμίν. Το επίπεδο του μισογυνισμού και του ρατσισμού αυτού του αμετανόητου τρολ που ό,τι στέλνει είναι σε κοινή θέα, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Η ομάδα των ειδικών είναι αποφασισμένοι να τον εντοπίσουν και να τον αναγκάσουν να δώσει εξηγήσεις.
Όταν τον εντοπίζουν στο σπίτι του στη Γλασκώβη, η Φράνκι ακούει και την ιστορία της γυναίκας ενός παίκτη ποδοσφαίρου της Ρεμπέκα Βάρντι, η οποία μοιράζεται την τρομακτική ιστορία των φανατικών οπαδών του ποδοσφαίρου που είχαν βάλει στο στόχαστρο την 2 ετών κόρη της και απειλούσαν με βιασμούς.
Ακούει, επίσης, την εμπνευσμένη ιστορία του 20χρονουΤζόσουα Χιούιτ που πάσχει από σύνδρομο Asperger. Παρόλο που ως μαθητής υπήρξε στόχος φοβερού σχολικού εκφοβισμού σε σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αποφάσισε να βγει από την εμπειρία του κάτι θετικό και τώρα καθοδηγεί άλλα θύματα των τρολς μέσα από ένα εξαιρετικά δημοφιλές κανάλι στο You Tube.
Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με την δραματική αντιπαράθεση ανάμεσα στη Χλόη Τζασμίν και το τρολ της.Παραγωγή: Channel 5, Αγγλία

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.

Επόμενο > PG Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚΣ (E)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα (Live Streaming)
Μετάδοση παγκοσμίως (Live Streaming)
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά