ΤΕΤΑΡΤΗ  18/09/2019
09:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Amazing Train Journeys
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια.
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Δείτε σήμερα: ΜΑΛΑΙΣΙΑ(Malaisie)
Eπεισόδιο 3

Η Μαλαισία μπορεί αναμφίβολα να ανακαλυφθεί από το τρένο που συνδέει διαφορετικές περιοχές, όπως η ζούγκλα, οι ορυζώνες ή το πολύ μοντέρνο Κουάλα Λουμπούρ. Ο Philippe θα βυθιστεί σε αυτή την καταπληκτική χώρα, όπου οι πολλαπλές θρησκείες αναμιγνύονται σε προφανή αρμονία. Ήταν στο τρένο όπου μαθαίνει για την ύπαρξη ενός κυνηγού φιδιών , έναν πραγματικό φύλακα άγγελο που προστατεύει τους αγρότες από τέρατα που το μήκος τους φτάνει έως και 10 μέτρα. Η είσοδος στην Κουάλα Λουμπούρ είναι συγκλονιστική και ο Philippe θα έχει έντονες συναντήσεις με τους κατοίκους της: βρίσκει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ινδουιστικό φεστιβάλ, το «Thaipusam».Με το περίφημο «τρένο της ζούγκλας» ένα τρένο εκτεθειμένο σε όλους τους κινδύνους, ο Philippe φτάνει την καρδιά της ζούγκλας, όπου εξακολουθούν να ζουν ιθαγενείς, οι Orang Asli, που τον καλωσορίζουν στο χωριό τους.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > PG ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά