ΤΕΤΑΡΤΗ  11/09/2019
12:00
ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

WALKING THE HIMALAYAS


Έτος παραγωγής: (2016)


Web TV Greece


Σειρά ντοκιμαντέρ αγγλικής παραγωγής October Films / GroupM Entertainment 2016 που θα ολοκληρωθεί σε 5 ωριαία επεισόδια.
Ο εξερευνητής του «Περπατώντας τον Νείλο» Λέβισον Γουντ αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση: θα περπατήσει το μήκος της ψηλότερης οροσειράς του κόσμου από το Αφγανιστάν ως το Μπουτάν. Υιοθετώντας την ίδια ζεστή και αυθεντική προσέγγιση που έκανε την προηγούμενη σειρά του επιτυχία, ο Λέβισον περπατάει 2.735 βασανιστικά χιλιόμετρα σε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών, επιστρατεύοντας τη βοήθεια οδηγών της περιοχής, συναντώντας μοναχούς και στρατιώτες και νομαδικές φυλές και περνώντας από κάποιες από τις πιο απομονωμένες, όμορφες και επικίνδυνες περιοχές στη γη – μέρη που ελάχιστοι ξένοι έχουν την ευκαιρία να δουν.

Eπεισόδιο 3

Περιγραφή επεισοδίου
Ο Λέβισον Γουντ συνεχίζει την τετράμηνη πρόκλησή του να διανύσει πάνω από 2.700 χιλιόμετρα κατά μήκος των Ιμαλαΐων. Το τρίτο επεισόδιο τον βρίσκει παρέα με έναν παλιό του φίλο, τον Μπίνοντ Πάρια, που του έσωσε τη ζωή όταν ο 19χρονος, τότε, Λέβισον παγιδεύτηκε στην πολιτική βία στο Νεπάλ.
Διασχίζουν τους πρόποδες των Ιμαλαΐων στην Ινδία μαζί με χιλιάδες προσκυνητές, οι οποίοι πηγαίνουν στην πιο ιερή πόλη της Ινδίας στον ποταμό Γάγγη. Εκεί, αναγκάζουν τον Λέβισον να κουρευτεί, να ξυριστεί, να κάνει βαθύ καθαρισμό στα αφτιά και ένα ελαφρύ μακιγιάζ για άντρες, πριν συναντήσει έναν ντόπιο μοναχό που του λέει ότι έχει ειδικές δυνάμεις επειδή τρέφεται με ανθρώπινη σάρκα.
Ο Λέβισον και ο Μπίνοντ διασχίζουν το Νεπάλ και περνούν μέσα από ένα από τα λιγότερο εξερευνημένα εθνικά πάρκα, το οποίο φιλοξενεί ρινόκερους, τίγρεις και κροκόδειλους μήκους 3 μέτρων, ένας εκ των οποίων μπαίνει στο νερό την ώρα που ο Λέβισον διασχίζει ένα ποτάμι, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια ώστε να γυρίσει στην όχθη. Τα ζώα, όμως, δεν είναι ο μοναδικός κίνδυνος.

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο >  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά