ΤΕΤΑΡΤΗ  11/09/2019
09:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Amazing Train Journeys
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια.
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε ... και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Δείτε σήμερα: ΝΟΤΙΑ ΙΝΔΙΑ (Inde du Sud)
Eπεισόδιο 3

Στην Ινδία, ένα στα δύο τρένα διέρχεται από τη Βομβάη, την πιο τρελή και πιο σιδηροδρομική μεγαλούπολη της υπο-ηπείρου. Η Βομβάη είναι το σημείο εκκίνησης που ο Philippe επέλεξε να εξερευνήσει τη νοτιοδυτική Ινδία. Μετά από το να δοκιμάσει ένα κομμάτι της τρέλας που ορίζει την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, ο Philippe κατευθύνεται προς μια περιοχή όπου ένα μεγάλο μέρος των λινών της Βομβάης είναι εξειδικευμένα πλυμένο στο χέρι. Ο Φίλιππος επιβιβάστηκε έπειτα στο διάσημο τραίνο Konkan, το οποίο εκτείνεται κατά μήκος της ακτής προς την Κεράλα. Στο Κοτσί, ο Philippe ανακαλύπτει μια πόλη γεμάτη ιστορία, όπου το εμπόριο μπαχαρικών ανθεί. Επωφελήθηκε μάλιστα από την επίσκεψή του στο Κοτσί για να μάθει για μια από τις παλαιότερες πολεμικές τέχνες στον κόσμο, το Kalaripayat..


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > PG ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά