ΤΕΤΑΡΤΗ  11/09/2019
23:00 Κατάλληλο για ανήλικους (για άνω των 15)
BULLETS  (Α' ΚΥΚΛΟΣ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

BULLETS


Έτος παραγωγής: (2018)


Web TV Greece


Δραματική σειρά-θρίλερ φιλανδικής παραγωγής 2018 που θα ολοκληρωθεί σε δέκα ωριαία επεισόδια.
Μία πρώην τρομοκράτισσα , η Μαντίνα Ταμπουροβα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι ζητώντας πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Mari Saari πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της για να έρθει στη Φινλανδία. Για να αποκαλύψει το μυστήριο,η Mari Saari πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Eπεισόδιο 7

Περιγραφή επεισοδίου
Η Μαντίνα πρέπει να εξηγήσει στον Γιούρι γιατί δεν δηλητηρίασε τη Μάρι.
Η Κάρλα Τουόμι δίνει στη Μάρι ρητή εντολή να μείνει μακριά από την Άλμπα και να επικεντρωθεί στην έρευνα της Ρόζα και της Ζάρα.
Η Μαντίνα προσφέρει βοήθεια στη Ρόζα και τη Ζάρα να πιάσουν δουλειά ως καθαρίστριες στο ξενοδοχείο που δουλεύει και η ίδια. Η Ρόζα και η Ζάρα εκδηλώνουν αμέσως ενδιαφέρον.
Ο Βίτα πείθει την Κάρλα Τουόμι ότι είναι καλή ιδέα να συναντηθούν η Μαντίνα και η Άλμπα. Η Τουόμι δίνει το πράσινο φως, κι έτσι η Μάρι συναντά τη Άλμπα και της λέει ότι η μητέρα της είναι ζωντανή και είναι στο Ελσίνκι.
Η Μάρι πηγαίνει τη Μαντίνα να συναντήσει την Άλμπα. Ο Βίτα, ο Γιάσκα και ο Βίλι παρακολουθούν στο σημείο συνάντησης, προκειμένου να πιάσουν το Φάντασμα σε περίπτωση που εμφανιστεί. Τελευταία στιγμή, η Μαντίνα κάνει πίσω και αρνείται να συναντήσει την κόρη της και βοηθάει έτσι τον Γιούρι να αποφύγει να πέσει στην παγίδα.Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident)
Πρωταγωνιστούν: Krista Kosonen (Purge, The Midwife) ,Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).


Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > PG-13 ONE DOLLAR

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά