ΚΥΡΙΑΚΗ  25/08/2019
21:40 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήWeb TV


Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Σάββατο βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Δείτε σήμερα: «Αφιέρωμα στον Θόδωρο Δερβενιώτη»

Στα τραγούδια λέμε Ναι» ακολουθεί τα… χνάρια ενός από τους μεγαλύτερους λαϊκούς μας συνθέτες: του Θόδωρου Δερβενιώτη. «Πάρε τα χνάρια», «Ένα σφάλμα έκανα», «Σου’ χω έτοιμη συγγνώμη», καθώς και άλλες μεγάλες επιτυχίες που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος. Τα χρυσά τραγούδια του Θόδωρου Δερβενιώτη ερμηνεύουν οι Κωνσταντίνα, Μιχάλης Δημητριάδης, Ηλίας Μακρής, Μιχάλης Παπαδάκης, Δημήτρης Κανέλλος, Αφροδίτη Χατζημηνά, Αθηνά Βελισσάρη, Ανδρέας Λάφης και Μιχάλης Δήσσος. Ξεχωριστή στιγμή το σόλο μπουζούκι του 15άχρονου Γιώργου Καπανιάρη, μαθητή στο Μουσικό Σχολείο Βόλου. Το ταξίδι του Θόδωρου Δερβενιώτη από τη Ζαγορά του Πηλίου μέχρι τη συνεργασία του με τους μεγαλύτερους λαϊκούς ερμηνευτές, ξεδιπλώνουν οι δύο γιοι του, Δημήτρης και Σπύρος Δερβενιώτης, ενώ συμπράττει και ο βιογράφος του συνθέτη, Αλέξανδρος Καπανιάρης. Τις πενιές του αναδεικνύει ο μεγάλος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και μαθητής του συνθέτη, Μανώλης Καραντίνης. Ιστορίες από τη συνεργασία του Θόδωρου Δερβενιώτη με τον Κώστα Βίρβο αφηγούνται οι κόρες του μεγάλου στιχουργού, Μαρία και Αναστασία, ενώ την εικόνα συμπληρώνει ο γαμπρός του Κώστα Βίρβου και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς Γιώργος Τσιχριντζής. Στην παρέα επίσης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανιάτης, η συγγραφέας Τάνια Χαροκόπου, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Σιλεβρή και ο επίτιμος αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ και φίλος της οικογένειας Δερβενιώτη, Γιώργος Παπαδημητρόπουλος.Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.
Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Επόμενο > ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά