ΚΥΡΙΑΚΗ  25/08/2019
19:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
SELFIE   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΤηλεπαιχνίδιWeb TV


Το «Selfie», το πρωτότυπο, νεανικό ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, στην ΕΡΤ2…
Το «Selfie» μάς αποκαλύπτει τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται.
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν με σύγχρονο και διαφορετικό τρόπο, τα αξιοθέατα της πόλης και τα σημεία που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες.
Ο ταξιδιωτικός χαρακτήρας της εκπομπής φέρνει την παραγωγή σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, πρωτεύουσες νομών, μικρές επαρχιακές πόλεις, νησιά ή ακόμα και χωριά.
Οι παίκτες, που προέρχονται από τις πόλεις που επισκέπτεται η εκπομπή, καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Δείτε σήμερα: «Πόρος»

Στο 5ο επεισόδιο του 2ου κύκλου του, το SELFIE επισκέπτεται τον Πόρο! Ξεκινάμε από τον πλάτανο στο κέντρο του οικισμού και επισκεπτόμαστε τη Μητρόπολη του Αγίου Γεωργίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Ιχθυαγορά, την παλιά βρύση στο Λιμάνι, τη Χατζοπούλειο Δημοτική βιβλιοθήκη και το εμβληματικό Ρολόι. Συναντάμε την ομάδα του Let’s do it Greece και μαθαίνουμε για τη φιλοσοφία της, αλλά και για την κεντρική φετινή της περιβαλλοντική της δράση στις βόρειες ακτές του Πόρου, με τη συνεργασία του Δήμου Πόρου και εθελοντών από το νησί. Αναστατώνουμε την τοπική αγορά και καταλήγουμε με μία σελφο-σκυταλοδρομία στην προβλήτα του λιμανιού, με τη βοήθεια της ομάδας του Let’s do it Greece, ολοκληρώνοντας με τις πιο γρήγορες Speed Selfie, που είδατε ποτέ!

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς Παρουσίαση: Εύα Θεοτοκάτου, Παναγιώτης Κουντουράς
Επόμενο > PG Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά