ΤΕΤΑΡΤΗ  11/09/2019
12:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΙ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (1999)


Web TV


Σε μια πολυκατοικία κάπου στο Λυκαβηττό ζουν σύγχρονα ζευγάρια, σε τέσσερα ξεχωριστά διαμερίσματα, με τέσσερις διαφορετικές ιστορίες που κλείνουν οι πόρτες πίσω τους. Γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Ο Αλέκος και η Τασία έχουν χωρίσει, αλλά η Τασία παρότι έχει σχέση με τον Γιάννη αποφασίζει ότι θέλει παιδί με τον άντρα της Αλέκο.
Η Βίκυ, χρόνια με το Γιώργο, έχουν μια σχέση που πάει και έρχεται γιατί η Βίκυ κατά πως φαίνεται θέλει να μαντρώσει το Γιώργο να τον παντρευτεί, αλλά κάπου αυτή το φοβάται, κάπου αυτός δεν το δέχεται.
Η Τζένη είναι παντρεμένη με τον Πούλη εδώ και χρόνια, νομίζει ότι του επιβάλλεται και τον έχει σήκω κάτσε με τη σφουγγαρίστρα και δεν περνάει από το μυαλό της ότι στη ζωή του Πούλη υπάρχει μια Ανίτα, που μαζί της κατάλαβε τι σημαίνει σαρκικός έρωτας.
Ο Ηλίας και Βαγγέλης είναι μια αποκάλυψη, με την πρώτη ματιά φίλοι, με τη δεύτερη ζευγάρι.
Η Τασία, η Τζένη και ο Ηλίας είναι κολλητοί.
Που θα οδηγηθούν οι σχέσεις των τεσσάρων ζευγαριών;

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 5ο & 6ο

Όλα τα ζευγάρια μας έχουν το δικό τους ξεχωριστό πρόβλημα στη σχέση τους. Η ξαφνική άφιξη της πεθεράς της Τασίας (guest Βάνα Τσακίρη), έχει ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν όσα ξέρουμε και όσα δεν ξέρουμε.
Η Τασία με τον Αλέκο, αν και χωρισμένοι, αναγκάζονται να το «παίζουν» αγαπημένο ανδρόγυνο γιατί η μαμά κουβαλάει όλη την «υγειά της παράδοσης». Οι Αλέκος - Τασία, προκειμένου να δείξουν καλή εικόνα, εμπλέκουν τους φίλους τους σε ψέματα κι αλήθειες που η πεθερά προσπαθεί να καταλάβει και να βοηθήσει.
Ήσυχη φεύγει η μαμά ότι τακτοποίησε όλα τα ζευγάρια που έχουν τον ατακτοποίητο κι ο Θεός βοηθός.

Έκτακτη συμμετοχή: Βίλμα Τσακίρη, Χαρά Καλουμενίδη.

Ο Ηλίας και η Τασία ζουν ένα παράλληλο υπαρξιακό δράμα... δεν καλύπτονται από τους δεσμούς τους.
Ο Ηλίας συνειδητοποιεί ότι ο Βαγγέλης δεν τον στηρίζει στη δύσκολη ώρα, ενώ η Τασία ανακαλύπτει ότι ούτε ο Γιάννης ούτε ο Αλέκος είναι ικανοί να την κάνουν μητέρα. Έπειτα από καβγά του Ηλία με τον Βαγγέλη, ο Ηλίας φεύγει από το σπίτι του και πάει και μένει στην Τασία με την προοπτική να δει τι θα κάνει.
Απ’ αυτή τη συγκατοίκηση όμως, προκύπτει μια αρμονική σχέση ανάμεσα στον Ηλία και στην Τασία που δεν αργεί να εκδηλωθεί. Ενώ όλοι στην παρέα θεωρούν ότι αυτή η συγκατοίκηση είναι προσωρινή, γρήγορα ο Ηλίας με την Τασία έχουν τη συμπεριφορά κανονικού (strait) ζευγαριού και περνάνε χάρμα.
Πιο θορυβημένος απ’ όλους είναι ο Βαγγέλης, ο οποίος χωρίς τον Ηλία στο σπίτι συνειδητοποιεί την ανεπάρκειά του και περιμένει τον Ηλία πώς και πώς να γυρίσει πίσω. Οι φίλοι συμπαραστέκονται στον Βαγγέλη με λόγια της παρηγοριάς, μέχρι τη στιγμή που ο Ηλίας και η Τασία τους ανακοινώνουν μια σημαντική τους απόφαση. Άραγε τι σκέφτονται να κάνουν αυτοί οι δύο; Ο Ηλίας παραμένει ή μήπως το γύρισε; Ποια η θέση του Βαγγέλη;
Ο Πούλης πάνω που είναι έτοιμος να ζήσει το θαύμα της πατρότητας, περιμένοντας από την Τζένη να τον κάνει πατέρα, μένει με τη χαρά στο στόμα, όταν μια μέρα ανακαλύπτει ότι η Τζένη, πίσω από την πλάτη του, έκανε συνεννοήσεις με αγγλικά πανεπιστήμια και τώρα είναι έτοιμη να φύγει να πάει στην Αγγλία να κάνει ντοκτορά.

Παίζουν: Σοφία Παυλίδου, Βίκυ Αδάμου, Χαρά Κεφαλά, Σπύρος Σπαντίδας, Γιώργος Γιαννούτσος, Οδυσσέας Σταμούλης, Θανάσης Αλεξανδρής, Μάνος Πίντζης, Σπύρος Πούλης
Σενάριο: Δημήτρης Βενιζέλος
Μουσική σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης

Παραγωγή: Ελληνική

Επόμενο > G Η ΓΟΥΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά