ΤΕΤΑΡΤΗ  11/09/2019
15:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ - Β' ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: επεισόδιο 98ο, 99ο, 100ο

Οι αδελφές Σίλβα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίση που δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη του θανάτου του πατέρα τους.
Η Ντιάνα συνεχίζει να δουλεύει στο εργοστάσιο παρά την κακή συμπεριφορά του δον Ρικάρντο, ο οποίος απειλεί να τη διώξει να δεν αλλάξει η στάση της απέναντί του.
Η Μπιάνκα προσπαθεί να πείσει τον Ροδόλφο ότι εξακολουθεί να τον αγαπά, αλλά εκείνος αντιδρά με μια παρορμητική πρόταση.

Η Μπιάνκα αποδέχεται την πρόταση του Ροδόλφο να παντρευτούν, αν και η δόνα Ντολόρες είναι τελείως αντίθετη.
Η γιορτή της Ελίσα καταλήγει σε φιάσκο και η μικρή Σίλβα κατηγορεί τις αδελφές της για την αποτυχία. Από την άλλη πλευρά, ο Μπερνάρντο υποπτεύεται ότι το εργοστάσιο χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για άλλες ύποπτες συμφωνίες.

Η Πέτρα ζητά καλύτερες συνθήκες εργασίας από τη δόνα Καρολίνα ως αντάλλαγμα για να μην αποκαλύψει το μυστικό της. Ο Ροδόλφο εκμυστηρεύεται στο φίλο του Σαλβαδόρ ότι η τράπεζα Λοϊγκόρι αντιμετωπίζει προβλήματα.
Από την άλλη πλευρά, η Αντόνια και ο Ενρίκε ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον της Φραντζέσκα στο Αμπιγκού.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

(E)
Επόμενο > PG Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά