ΤΕΤΑΡΤΗ  14/08/2019
11:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑERTFLIX
Εβδομαδιαία δημοσιογραφική εκπομπή ταξιδιωτικού περιεχομένου. Η αληθινή ζωή των κατοίκων της χώρας, στην πόλη ή στο νησί, μέσα από τις διαφορετικές δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια ενός 24ωρου. Ζούμε τις ομορφιές και τις χαρές του κάθε τόπου μαζί με τα προβλήματα και τις περιπέτειες του. Είναι η αληθινή ζωή, έτσι όπως την βιώνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι. Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της. Άνθρωποι από όλα τα επαγγελματικά και κοινωνικά επίπεδα, Έλληνες και ξένοι, όπως ακριβώς συνθέτουν το μωσαϊκό της κάθε περιοχής.

Δείτε σήμερα: ΠΑΤΡΑ
Eπεισόδιο 5

Τι γυρεύει ο Φοίβος Δεληβοριάς στην Πάτρα και πώς συνδέεται με την πολύ ζωντανή μουσική σκηνή της πόλης; Πώς κερδίζουν τη μάχη με τον χρόνο οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, την ώρα που η πόλη συνεχίζει στους νυχτερινούς της ρυθμούς και οι «γκραφιτάδες» βρίσκονται εν δράσει; Η αίσθηση του χρόνου αλλάζει όταν βρίσκεσαι εν πτήσει με αλεξίπτωτο πλαγιάς, ενώ οι προετοιμασίες για το περίφημο Πατρινό Καρναβάλι δεν σταματούν ποτέ.
Οι «24 Ώρες στην Ελλάδα» ταξιδεύουν στην «κοσμοπολίτισσα» Πάτρα, ανακαλύπτουν το λιμάνι και τη σχέση του με την πόλη, δίνουν «10 λεπτά από τον χρόνο τους» για εθελοντική αιμοδοσία, πειραματίζονται με τατουάζ, διασχίζουν τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και γεύονται την παραδοσιακή μαυροδάφνη.Σενάριο, αφήγηση : Μαρία Μησσήν
Διεύθυνση Φωτογραφίας, χειριστης drone : Θεοφάνης Καραγιώργος
Μοντάζ : Γιώργος Λαμπρινίδης
Βοηθός οπερατέρ: Παναγιώτης Κραββάρης
Μουσική : Δημήτρης Σελιμάς
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Γκουρνέλος
Βοηθός Παραγωγής: Αντιγόνη Κατσαδήμα
Εκτέλεση παραγωγής: Black Light Σκηνοθεσία: Μαρία Μησσήν

https://webtv.ert.gr/category/ert3/24-ores-ellada/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > PG ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒΑ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά