ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  23/08/2019
10:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ - Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

WORLD MEDICINE


Έτος παραγωγής: (2017)Σειρά ντοκιμαντέρ

Ο Μπερνάρ Φοντανίλ (Bernard Fontanille) είναι γιατρός, εξοικειωμένος σε επεμβάσεις σε δύσκολες συνθήκες. Γυρίζει τον κόσμο και μέσα σε μαγευτικά τοπία γνωρίζει πανάρχαιες ιατρικές πρακτικές, μέσα από τις οποίες γνωρίζει και τη χώρα. Πρόκειται για έναν ανθρωπιστή, που γυρίζει όλη τη Γη με σκοπό να θεραπεύει, να φροντίζει, να γιατρεύει τους ανθρώπους και μαζί με ανθρώπους που παλεύουν για τον ίδιο σκοπό, βρίσκουν και νέες θεραπείες.

Δείτε σήμερα: «Γουϊάνα, τροπική ιατρική» & «Παπούα, Νέα Γουϊνέα»

«Γουϊάνα, τροπική ιατρική»: Εδώ, σε μια μικρή πόλη στην Γουιάνα κοντά στο δάσος της βροχής δεν υπάρχουν δρόμοι, μόνο με αεροπλάνο, ελικόπτερο και πιρόγα μπορεί κανείς να μετακινηθεί. Τροπικές ασθένειες που προξενούνται από τους βάλτους και την υγρασία με δικές τους, αλλιώτικες θεραπείες. Παρακολουθούμε την ζωή ενός νεαρού γιατρού που επισκέπτεται τα απομονωμένα χωριά και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

«Παπούα, Νέα Γουϊνέα»: Στην Παπούα Νέα Γουινέα τα δαγκώματα των φιδιών μπορούν να γίνουν θανατηφόρα. Οι γιατροί είναι λίγοι και συνήθως μακριά - για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε μια ειδική ομάδα για να βοηθά τα θύματα από δαγκώματα φιδιών, με επικεφαλής έναν τοξικολόγο που τριγυρνά στην περιοχή για να θεραπεύσει και να ενημερώσει τους κατοίκους.
Παραγωγή: Γαλλίας

https://goo.gl/FAuDzw

Επόμενο > PG ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά