ΤΡΙΤΗ  20/08/2019
12:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
MASSA FRESCA   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ξένη σειρά


Έτος παραγωγής: (2016)Νεανική σειρά, παραγωγής Πορτογαλίας 2016.

Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.
Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα, βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.
Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.

Δείτε σήμερα: (τελευταίο)
Eπεισόδιο 103

Η Μπράνκα και η Κονστάνσα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και η μικρή είναι αναστατωμένη. Η Μπράνκα δηλώνει στον Ντιαμαντίνο ότι είναι ο άντρας της ζωής της και ότι θα δεχόταν να ζει και κάτω από γέφυρα μαζί του. Ο Σεμπαστιάο επισκέπτεται την Αντόνια στην ψυχιατρική κλινική. Η Μαρία γράφει στο μπλογκ της Ινές ότι ποτέ δεν περίμενε η ζωή της να εξελιχθεί τόσο καλά, ότι όλα όσα πέρασε άξιζαν τον κόπο κι ότι κληρονόμησε πέντε παιδιά.
Ο Φρανσίσκο την αγκαλιάζει και δημοσιεύει το κείμενο στο μπλογκ της Ινές. Οι μαθητές στο σχολείο δίνουν μια παράσταση που δίνει χαρά σε όλους.Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντες.

Επόμενο > PG Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά