ΔΕΥΤΕΡΑ  19/08/2019
12:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
MASSA FRESCA   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ξένη σειρά


Έτος παραγωγής: (2016)Νεανική σειρά, παραγωγής Πορτογαλίας 2016.

Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.
Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα, βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.
Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 101ο & 102ο

Ο Τιάγκο λέει στη Μαριάννα ότι δέχθηκε μια πρόταση να προπονεί ένα επαγγελματικό σωματείο. Η Γκίντα πηγαίνει στο πάρτι κι όλοι ενθουσιάζονται με τη στολή της. Η Μπράνκα αρχίζει πάλι τα παράπονα, η Τερέζα την υπερασπίζεται και καταλήγει να καλέσει τη Μαρία στο δωμάτιό της. Τότε εμφανίζεται η Σέλια και την κατηγορεί για την τροπή της σχέσης της με τον Φρανσίσκο. Φεύγει, κλειδώνοντας τη Μαρία στο δωμάτιο. Ο Φρανσίσκο λαμβάνει ένα μήνυμα που φαίνεται να είναι από τη Μαρία να πάει στο δωμάτιό της, όμως αποδεικνύεται παγίδα, η Μαρία δεν είναι εκεί. Ο Φρανσίσκο τρέχει στον κήπο, αλλά δέχεται επίθεση και όταν συνέρχεται βρίσκεται μαζί με τη Μαρία σε ένα αυτοκίνητο, δεμένοι και οι δύο. Η Αντόνια, που με την απειλή όπλου είχε πιάσει και τη Μαρία, τους λέει ότι δεν θα ξαναϊδωθούν. Καθώς η Αντόνια παίρνει τον Φρανσίσκο, αυτός λέει στη Μαρία ότι την αγαπά, αλλά αυτή δεν απαντά.

Η Αντόνια αποκαλύπτει στον Φρανσίσκο πώς εκμεταλλεύτηκε το εργοστάσιο, και όταν ο Βισέντε άρχισε να την υποψιάζεται, σκότωσε αυτόν και την Ινές και τώρα απειλεί να σκοτώσει κι αυτόν, αλλά εμφανίζεται ο Σεμπαστιάο και ο Ντιαμαντίνο που εξουδετερώνει τους υπόλοιπους και αφοπλίζει έγκαιρα την Αντόνια. Ο Ντούδα απελευθερώνει τη Μαρία η οποία τρέχει στην αγκαλιά του Φρανσίσκο. Ο Ντούδα λέει στη Μαρία ότι πρέπει να γυρίσει στο Λονδίνο και την καλεί να πάει μαζί του. Στο νοσοκομείο, ο Ζοάο διαβάζει ένα απόσπασμα ενός βιβλίου για εξωγήινους και ο Ούγο ξυπνάει από το κώμα, αλλά μοιάζει να μη θυμάται τις θεωρίες του.Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντες.

Επόμενο > G ΑΝΙΜΑΛΙΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά