ΤΕΤΑΡΤΗ  14/08/2019
12:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
MASSA FRESCA   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ξένη σειρά


Έτος παραγωγής: (2016)Νεανική σειρά, παραγωγής Πορτογαλίας 2016.

Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.
Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα, βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.
Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.

Δείτε σήμερα: Επεισόδια 95ο & 96ο

Μπαίνοντας στην τάξη η Λεονόρ βλέπει έναν τεράστιο αρκούδο με μια κάρτα για αυτήν και ντρέπεται, οπότε μόλις εμφανίζεται ο Γκούγα του ζητά να τον εξαφανίσει. Η Αλίς ανακαλύπτει ότι έχει μπλέξει άσχημα και καταρρέει. Αρχίζει το χειρουργείο της μικρής Τερέζας και η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο μέχρι να έρθει ο Αρτούρ και να τους πει τα νέα.. Ο Φρανσίσκο ζητά από τη Μαρία να τον συγχωρέσει που δεν την πίστεψε. Ο Αρμάντο συμβουλεύει την Αλίς να εγκαταλείψει το σχολείο, όμως o Ντιαμαντίνο που την παρακολουθούσε δεν την αφήνει να ξεφύγει και ακολουθεί η σύλληψή της από την αστυνομία..αυτή ζητά μόνο να μην της βάλουν χειροπέδες.

Η Μαρία πηγαίνει στο μπαρ για να ανακοινώσει στους φίλους τα καλά νέα για την επέμβαση της Τερέζας. Ο Σέρζιο χαίρεται και τότε της δείχνει τον πατέρα της που την περιμένει και η Μαρία καταλαβαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και αυτή η κατάσταση. Η Μαρία ζητά από τον Ντούδα τη δική του εκδοχή της ιστορίας. Της λέει ότι ήθελε να γυρίσει τον κόσμο με την μπάντα του και δεν ήξερε ότι η μητέρα της ήταν έγκυος. Ο Φρανσίσκο λέει στην Τερέζα ότι ως δώρο θα της πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της κι αυτή ζητά ένα χορό. Αυτός φυσικά δέχεται και καλεί και τη Μαρία με τον πατέρα της. Η Μπράνκα δέχεται ένα τηλεφώνημα ότι πρέπει να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα.Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντες.

Επόμενο > G ΑΝΙΜΑΛΙΑ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά