ΠΕΜΠΤΗ  13/06/2019
08:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GUAPAS


Έτος παραγωγής: (2014)Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Δείτε σήμερα: ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ
Eπεισόδιο 109

Η Μόνικα και ο Μαριάνο παρακινούν τη Νατάλια να κατασκοπεύσει τη Σιλβίνα για να αποκαλύψει αν της είναι πιστή ή όχι, αλλά, αυτό που μαθαίνει η Νατάλια της ραγίζουν την καρδιά.
Η Λάουρα νιώθει πολύ άσχημα μετά τον χωρισμό της από τον Πάμπλο. Ταπεινωμένη και απελπισμένη, δέχεται ακόμα ένα πλήγμα όταν μαθαίνει πως η Σίνθια είναι υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης παρουσιάστριας ειδήσεων. Αυτό την εξαγριώνει εντελώς.
Η Μέι δέχεται μια δουλειά που της προσφέρει η Ντέμπορα. Να δείξει σε κάποιους τουρίστες την πόλη. Μαζί της παίρνει και την Λορένα. Η Ντέμπορα της υπόσχεται ότι μετά από αυτή τη δουλειά τα οικονομικά της θα ανακάμψουν, όμως, φαίνεται πως οι τουρίστες αυτοί ψάχνουν κάτι παραπάνω.
Η Άντρεα συνεχίζει να ζει με τον Ερνέστο και τον Αλεχάντρο στο ίδιο σπίτι, κάτι που δεν ικανοποιεί καθόλου την κόρη της, η οποία αποφασίζει να μετακομίσει.
Το ταξίδι στο Λονδίνο πλησιάζει και η Λορένα προσπαθεί να βγάλει τα έξοδά της. Όταν θα συναντήσει στο δρόμο τον Φεντερίκο μαζί με μια γυναίκα, θα καταλάβει πως το η απόφασή της να τον αφήσει αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ότι πίστευε.Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina AguirreΣκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil

Παραγωγή: Αργεντινής

http://series.ert.gr/oi-apithanes/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > PG Η ΑΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά