ΠΕΜΠΤΗ  16/05/2019
21:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Explorers: Grand Inventaire
Σειρά 10 ωριαίων ντοκιμαντέρ.
Λιμνοθάλασσες μέσα σε λιμνοθάλασσες, μαγευτικοί ανεμοδαρμένοι βράχοι, είδη άγνωστα στους επιστήμονες, μυστηριακές παραδόσεις χιλιετίας ...
Οι θησαυροί που κατοικούν στον πλανήτη μας είναι ατελείωτοι. Καθώς κερδίζουμε όλο και περισσότερες γνώσεις, αποκτούμε μια καλύτερη ιδέα για τα όσα δεν γνωρίζουμε ακόμα.
Ανακαλύπτονται και ταξινομούνται δεκαέξι χιλιάδες νέα είδη κάθε χρόνο. Και δεκάδες εκατομμύρια πρόκειται ακόμα να ανακαλυφθούν. Στην παράδοση των μεγάλων επιστημονικών αποστολών του 18ου αιώνα, εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία εξερεύνησης, η σειρά αυτή μας οδηγεί σε ένα εξαιρετικό ταξίδι για να ανακαλύψουμε το μεγάλο άγνωστο - τη γη μας.

Δείτε σήμερα: ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ – ΑΓΡΙΕΣ ΣΑΒΑΝΕΣ
Eπεισόδιο 6

Με κατεύθυνση τις σαβάνες της Νότιας Αφρικής στο τέλος των πλαγιών, συναντάμε κάποιους αξιόλογους άνδρες και γυναίκες. Αν είναι απαραίτητο να εξάγουμε το κέρατο ενός ρινόκερου για να τον προστατεύσουμε, να σώσουμε τα τελευταία λευκά λιοντάρια ή να ξεκινήσουμε μια έκκληση για φίδια, αυτοί το κάνουν… και συλλέγουμε τη μαρτυρία τους. Από τα βουνά Drakensberg μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό, οι εξερευνητές εντοπίζουν τα πέντε μεγάλα ζώα της Αφικής και την άγρια πομπή τους. Αλλά πολύ πέρα από τα μεγάλα θηρία, είναι το ίδιο το πνεύμα της σαβάνας που μας μιλάει, στο τραγούδι του Ζουλού ή στην τέχνη των γυναικών N'dbele. Αληθινοί πολιτισμοί και άγριοι κόσμοι: νόημα και θέαμα σε αυτή την αφρικανική εξερεύνηση.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΚΑΙΡΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά