ΠΕΜΠΤΗ  16/05/2019
10:30 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡWeb TV


Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις.
Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, τις Τέχνες και στην κοινωνία.

Δείτε σήμερα: «Το να είσαι αθλητής»

Τι σημαίνει να είσαι αθλητής που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό; Ο Μάριος Τσουρδίνης είναι ένας αθλητής που έχει δώσει σχεδόν όλη του τη ζωή, στη μεγάλη του αγάπη: το Tae Kwon Do.
Έχει πάρει πολλά μετάλλια στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και το μεγάλο όνειρο μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η κάμερα καταγράφει τη ζωή του μια μέρα, μέσα από την οποία φανερώνονται οι διάφορες πτυχές του το τι σημαίνει να είσαι αθλητής. Οι χαρές, οι λύπες, οι δυσκολίες, τα καθημερινά άγχη. Σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα εδώ και 10 χρόνια.
Οι στερήσεις που θα φάνταζαν τρομακτικές για έναν νέο της ηλικίας του, γι’ αυτόν είναι απλώς ο δρόμος στο να συνεχίσει να προσπαθεί για να γίνει κάθε μέρα καλύτερος στο άθλημα που επέλεξε να τον συντροφεύει για όλη του τη ζωή.
https://goo.gl/Ge4INH

Επόμενο > ΣΑΝ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ...

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά