ΠΕΜΠΤΗ  16/05/2019
12:00
ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ (Α' ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) (ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

WALKING THE HIMALAYAS


Έτος παραγωγής: (2016)


Web TV Greece


Σειρά ντοκιμαντέρ αγγλικής παραγωγής October Films / GroupM Entertainment 2016 που θα ολοκληρωθεί σε 5 ωριαία επεισόδια.
Ο εξερευνητής του «Περπατώντας τον Νείλο» Λέβισον Γουντ αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση: θα περπατήσει το μήκος της ψηλότερης οροσειράς του κόσμου από το Αφγανιστάν ως το Μπουτάν. Υιοθετώντας την ίδια ζεστή και αυθεντική προσέγγιση που έκανε την προηγούμενη σειρά του επιτυχία, ο Λέβισον περπατάει 2.735 βασανιστικά χιλιόμετρα σε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών, επιστρατεύοντας τη βοήθεια οδηγών της περιοχής, συναντώντας μοναχούς και στρατιώτες και νομαδικές φυλές και περνώντας από κάποιες από τις πιο απομονωμένες, όμορφες και επικίνδυνες περιοχές στη γη – μέρη που ελάχιστοι ξένοι έχουν την ευκαιρία να δουν.

Eπεισόδιο 1

Περιγραφή επεισοδίου
Αφγανιστάν – μια περιοχή στην οποία πολύ λίγοι ξένοι πατάνε το πόδι τους. Ο Λέβισον και ο οδηγός Μαλάνγκ χρειάζονται τη βοήθεια των φυλών Κέργκιζ και Γουακί για να φτάσουν στο Πέρασμα Ιρσάντ, ένα τείχος από χιόνι και πάγο ύψους 5.000 μέτρων ανάμεσα στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Ο Λέβισον υποφέρει από την ασθένεια του υψομέτρου αλλά με τον πιο κοντινό γιατρό να βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων ημερών με τα πόδια, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να συνεχίσει για να του πει, ωστόσο, ο αρχηγός μιας φυλής ότι κανείς δεν έχει δοκιμάσει να ανέβει στο πέρασμα τόσο νωρίς την άνοιξη.
Αργότερα, ο Λέβισον μπαίνει στην Κοιλάδα Χάνζα στο Πακιστάν, ένα κατάφυτο παράδεισο στο βορρά της χώρας. Αλλά σύντομα καταλήγει να περπατάει σε δρόμους γεμάτους με αντι-αμερικανικά γκράφιτι και κατευθύνεται σε μια περιοχή όπου οι Ταλιμπάν του Πακιστάν έχουν ισχυρή παρουσία, καθώς προχωράει προς το αμφισβητούμενο σύνορο με την Ινδία.
Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά