ΠΕΜΠΤΗ  16/05/2019
08:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GUAPAS


Έτος παραγωγής: (2014)Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Δείτε σήμερα: ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ
Eπεισόδιο 90

Η Μόνικα κάνει έκπληξη στον Μαριάνο στο σπίτι του, αλλά τον βρίσκει με την πρώην γυναίκα του. Στην απόφασή της να διακόψει, εντελώς, επαφές μαζί του, συναντάει τις αντιδράσεις του.
Η Λάουρα προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, όταν ανακαλύπτει ότι η Σίνθια έχει σκοπό να την κρατήσει εκτός δελτίου ειδήσεων, εκμεταλλευόμενη την εγκυμοσύνη της.
Η Μέι σκέφτεται να καλέσει στο ετήσιο πάρτι όλες τις φίλες της, προκειμένου να κρύψει από τον Ρούμπεν ότι στο πάρτι την κάλεσε ο Φρανσίσκο.
Η Άντρεα δεν μπορεί να πιστέψει τα λόγια του Ερνέστο ότι ο Αλεχάντρο δεν τον βοήθησε καθόλου στο ατύχημα που είχαν μαζί. Όταν η Άντρεα ζητάει εξηγήσεις από τον Αλεχάντρο, ο καυγάς που ξεκινάει είναι τραγικός.
Η Λορένα νιώθει ανακούφιση που ο Φεντερίκο θα υπογράψει το διαζύγιο με τη Μαρίνα, παρόλο που θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του. Τα προβλήματα, όμως, ουσιαστικά ξεκινάνε όταν η Μαρίνα θα προσπαθήσει να καταστρέψει τον Φεντερίκο, λόγω κάποιων σημαντικών εγγράφων που χάθηκαν από την κλινική…
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina AguirreΣκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil

Παραγωγή: Αργεντινής

http://series.ert.gr/oi-apithanes/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά