ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17/05/2019
02:10 Κατάλληλο για ανήλικους (για άνω των 15)
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΚΟΜΠΑΡ: ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ JJ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SURVIVING ESCOBAR: ALIAS JJ


Έτος παραγωγής: (2017)Δραματική αστυνομική σειρά
Κολομβία, 2017.
Αυτή η δραματική σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέϊ Τζέϊ), υπαρχηγό στο καρτέλ Μεντεγίν και δεξί χέρι του θρυλικού εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κολομβία, στην Μποκοτά, Μεντεγίν, Καλί και Ζιραρντό.
Πρόκειται για την ιστορία του ανθρώπου που υπήρξε ο μοναδικός επιζών του Καρτέλ Μεντεγίν. Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.
Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: «Ποπάι» ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή.

Eπεισόδιο 13

Περιγραφή επεισοδίου
Για άλλη μια φορά, ο JJ γλυτώνει τη δολοφονία του μέσα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν έχει μεγαλύτερη τύχη και στην ακροαματική διαδικασία μαθαίνει ότι έχει να αντιμετωπίσει τριακονταετή φυλάκιση και μια πιθανή έκδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες.Παίζουν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σάνταμαρία, Νατάσα Κλάους

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ < Προηγούμενο
Επόμενο > DEEP TIME HISTORY

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά