ΤΡΙΤΗ  12/02/2019
18:35 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑWeb TV


Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Δείτε σήμερα: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιώργος Περρής

Στο δεύτερο επεισόδιο (Β’ κύκλος), η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποκαλύπτει, μέσα από ένα δυνατό ψυχογραφικό παιχνίδι, τις ανησυχίες της, τους φόβους της, τις παραξενιές της, την θλίψη της, την αγωνία της για την ζωή μετά... Με το κοφτερό της χιούμορ απαντά ακόμα και στις πιο απίθανες ερωτήσεις του Κωστή. Ο Γιώργος Περρής, τραγουδιστής που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας, Αμερικής και Γαλλίας, εξηγεί γιατί οι φίλοι του τον φωνάζουν «Γιώργος ο Σφουγγαράκης» κι ερμηνεύει με τον δικό του μαγικό τρόπο ελληνικά και γαλλικά τραγούδια.Κωστής Ζαφειράκης

https://webtv.ert.gr/category/ert3/apopse-kanis-bam/

Επόμενο > ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά