ΤΡΙΤΗ  12/02/2019
08:35 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡWeb TV


Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις.
Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, τις Τέχνες και στην κοινωνία.

Δείτε σήμερα: «Root Art»

Playmogreek, ή αλλιώς Πέτρος Καμινιώτης, o 21άχρονος που ντύνει τα Playmobil με παραδοσιακές φορεσιές. Oι φιγούρες που φτιάχνει ο Πέτρος Καμινιώτης είναι μοναδικές. Με λίγο χαρτί, μαρκαδοράκια, κόλα και υφάσματα ντύνει τα παιδικά παιχνίδια με ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές, μικρογραφίες των αυθεντικών. Πριν από μερικούς μήνες, το διεθνές ανδρικό περιοδικό «GQ» συμπεριέλαβε το προφίλ του στο Instagram πρώτο-πρώτο στην κατηγορία Τέχνη, ανάμεσα στα 50 προφίλ από όλο τον κόσμο που πρέπει κανείς να ακολουθήσει. Όμορφες Σαρακατσάνες, λιλιπούτειες Καραγκούνες, Ναουσιώτικες φορεσιές, άνετα θα μπορούσαν να σταθούν σε ένα λαογραφικό μουσείο και να αποκτήσουν φανατικό κοινό (που ήδη έχουν). «Από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει με τα Playmobil και να μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς και από τότε ήθελα να συνδυάσω αυτά τα δύο στοιχεία», μας λέει ο Πέτρος. Ο Πέτρος σπουδάζει στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, συμμετέχει και σε χορευτικούς συλλόγους στην Πετρούπολη και στον Πειραιά. Μήπως έχει βρει έναν νέο τρόπο για να διαφημίσει την ελληνική παράδοση στη νέα γενια;
https://goo.gl/Ge4INH

Επόμενο > ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά