ΔΕΥΤΕΡΑ  11/02/2019
21:50 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήWeb TV


Η εκπομπή που κατάφερε να "χτίσει" μια νέα συνήθεια στην Ελληνική Τηλεόραση επιστρέφει για να σας κάνει να πείτε ΝΑΙ στα τηλεοπτικά Σαββατόβραδα!
"Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ" για 3η σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Δείτε σήμερα: «Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση»

Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» μας ταξιδεύει από τον πατριάρχη του ελληνικού τραγουδιού, Μάρκο Βαμβακάρη στον απόλυτο σερ, Γρηγόρη Μπιθικώτση. Ήταν το 1960 όταν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης φτάνει μ' ένα ποδήλατο στο σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη στην Παλιά Κοκκινιά για να του πει πως θέλει να ηχογραφήσει

ξανά τα παλιά αλλά να πει και νέα τραγούδια του. Αυτά τα τραγούδια που έγραψαν και γράφουν ιστορία και ενώνουν τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες θα ακούσουμε στην εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Στο στούντιο η Άννα Μπιθικώτση, κόρη του σερ, και ο Στέλιος Βαμβακάρης, γιος και συνεχιστής του πατριάρχη. Συγκλονιστική στιγμή, η παρουσία του σπουδαίου Σταμάτη Κόκοτα. Μαζί τους, ένα εκλεκτό επιτελείο ερμηνευτών με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Σωτήρη Δογάνη, Παντελή Θεοχαρίδη, Λεωνίδα Μπαλάφα, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Εβελίνα Αγγέλου, Ευτυχία Μητρίτσα, Νίκο Γραίγο, Ανδρέα Λάφη, καθώς και η Μικτή Χορωδία Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» με μαέστρο την Όλγα Αλεξοπούλου. Προσκεκλημένοι επίσης, ηθοποιοί και άνθρωποι των Τεχνών, όπως οι Στέλιος Μάινας, Κατερίνα Μισιχρόνη, Τάσος Κοντογιαννίδης, Κώστας Σπυριούνης, Γιώργος Θανόπουλος, Δημήτρης Βαρθαλίτης, Άρης Αναγνωστόπουλος, Θανάσης Θεολόγης και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης.Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.
Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Επόμενο > PG ΣΤΑ ΑΚΡΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά