ΔΕΥΤΕΡΑ  11/02/2019
14:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Explorers: Grand Inventaire
Σειρά 10 ωριαίων ντοκιμαντέρ.
Λιμνοθάλασσες μέσα σε λιμνοθάλασσες, μαγευτικοί ανεμοδαρμένοι βράχοι, είδη άγνωστα στους επιστήμονες, μυστηριακές παραδόσεις χιλιετίας ...
Οι θησαυροί που κατοικούν στον πλανήτη μας είναι ατελείωτοι. Καθώς κερδίζουμε όλο και περισσότερες γνώσεις, αποκτούμε μια καλύτερη ιδέα για τα όσα δεν γνωρίζουμε ακόμα.
Ανακαλύπτονται και ταξινομούνται δεκαέξι χιλιάδες νέα είδη κάθε χρόνο. Και δεκάδες εκατομμύρια πρόκειται ακόμα να ανακαλυφθούν. Κάθε μέρα οι αρχαιολόγοι αποκαλύπτουν νέους κόσμους, ξεχασμένους αρχαίους πολιτισμούς. Οι πληθυσμοί που έχουν μελετηθεί εδώ και χρόνια επανεμφανίζονται με νέα δεδομένα.
Στην παράδοση των μεγάλων επιστημονικών αποστολών του 18ου αιώνα, εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία εξερεύνησης, η σειρά αυτή μας οδηγεί σε ένα εξαιρετικό ταξίδι για να ανακαλύψουμε το μεγάλο άγνωστο - τη γη μας.
Η ομάδα των Εξερευνητών ξεκινάει να ερευνήσει τον πλανήτη και να καταγράψει τα θαύματα του-φέρνοντας στο φως πληγές, ενώ αποκαλύπτει κρυμμένους θησαυρούς
στην ην Πολυνησία, τη Μεγάλη Βόρεια Αρκτική, την Ονδούρα, τη Ναμίμπια, την Ινδονησία Περιοχή μετά την περιοχή, χώρα μετά τη χώρα, η συλλογή προσφέρει μια πλήρη απογραφή της φυσικής και πολιτιστικής πολυμορφίας της γης.
Η ομάδα των εξερευνητών (ερευνητές, επιστήμονες και καλλιτέχνες του κινηματογράφου και της φωτογραφίας) ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη, συλλέγοντας ιστορίες ανθρώπων, ζώων και φυτών για να τις μοιραστεί με τον κόσμο.

Δείτε σήμερα: Ονδούρα, στα βήματα των Μάγια [Honduras, in the footsteps of the Maya]
Eπεισόδιο 2

Οι εξερευνητές μπαίνουν ζούγκλα της Ονδούρα σε ένα σκοτεινό και εχθρικό τοπίο. Το δάσος γεμάτο ζωή, ιστορία και βιοποικιλότητα αποκαλύπτει αμέτρητα μυστικά.
https://webtv.ert.gr/category/ert3/ntokimanter-ert3/i-megali-exereynisi-tis-gis/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά