ΤΡΙΤΗ  12/02/2019
01:10 Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
INDIAN SUMMERS (Α΄ ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά


Έτος παραγωγής: (2015)Ιστορική δραματική σειρά


1932. Βρισκόμαστε στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας στην Ινδία. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης της Ινδίας μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «Μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες, καθώς και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο.
Όμως η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;
Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Eπεισόδιο 7

Περιγραφή επεισοδίου
Η Σίμλα ετοιμάζεται για την ετήσια ερασιτεχνική θεατρική παράσταση «Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός» του Όσκαρ Ουάιλντ, όμως όλοι παγώνουν στο άκουσμα της είδησης ότι βρέθηκε ένα δολοφονημένο πτώμα στο ποτάμι. Όταν ο Γκάντι κηρύσσει απεργία πείνας, τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Ραλφ, ενώ ο Ίαν κατηγορεί για το φόνο έναν στενό φίλο. Ο Άφριν μπλέκει μ’ αυτό που έκλεψε στην ανάκριση, κατηγορεί την Άλις και ανάμεσά τους ξεσπά φοβερός καβγάς.
Παραγωγή: Αγγλίας


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο >  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά