ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11/01/2019
18:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ – Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS
Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδιο 227ο & 228o

Επεισόδιο 227ο. Ενώ ο Ροδόλφο ψάχνει τρόπο να κερδίσει τις ψήφους των φτωχών, η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ δοκιμάζουν την αντοχή της σχέσης τους με τις τόσες υποχρεώσεις που έχουν με τον Ροδόλφο και τη Μαρίνα αντίστοιχα. Επιπλέον, η Μπιάνκα υποπτεύεται ότι η Μαρίνα έχει σκοτεινές προθέσεις σε σχέση με τον Κριστόμπαλ.
Στο μεταξύ, στο εργοστάσιο ο Μαρτορέλ ανακοινώνει στην Ντιάνα ότι οι επιχειρήσεις του δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο περίμενε. Χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τα ανώτερα στελέχη του Βρετανικού Στρατού και για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στο Λονδίνο. Η Ντιάνα όμως, γνωρίζει ότι ο Σαλβαδόρ δεν θα εγκρίνει να συναντηθεί με κάποιον από το παρελθόν της.
Επεισόδιο 228ο. Η Σίλια εμφανίζεται και πάλι στον Τύπο, αυτή τη φορά ως επικεφαλής της διαδήλωσης των γυναικών που ζητούν γιατρό στην Αργκανζουέλα. Στο σπίτι των Σίλβα ο δον Λουίς ανακαλύπτει ότι κάποιος, παριστάνοντας ότι είναι εκείνος, στέλνει ερωτικά γράμματα στη δασκάλα της Ελίσα.
Στους Λοϊγκόρι, ο Ροδόλφο θέλει να βασιστεί στη βοήθεια του αδελφού του για την πολιτική του καμπάνια, παρουσιάζοντάς τον ως ήρωα πολέμου, όμως ο Κριστόμπαλ αρνείται. Ο Ροδόλφο αποφασίζει να αλλάξει στρατηγική, χρειάζεται ωστόσο τη βοήθεια της Σίλια.
Ο Σαλβαδόρ ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του σχεδιάζει να συναντήσει την παλιά της αγάπη στο Λονδίνο, ενώ ο Γκαμπριέλ δέχεται την επίσκεψη της Μπιάνκα, που προσπαθεί να αποτρέψει την κατάθεση της αδελφής της Φραντζέσκα στη δίκη.
Επόμενο > ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ - Ζ΄ ΚΥΚΛΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά