ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11/01/2019
19:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GUAPAS


Έτος παραγωγής: (2014)Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.
Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.
Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Δείτε σήμερα: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 : «ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ»
Eπεισόδιο 5

Η Κλώντια πιέζει τον Τάνο να της δώσει πίσω τα χρήματα που της χρωστάει, αλλά ο ίδιος δεν έχει να της δώσει τίποτα. Η Νατάλια αποκαλύπτει στις συνεδρίες της, ότι θα ήθελε να αγοράσει ένα μέρος της πιτσαρίας και η Λούσι αποφασίζει να την ενθαρρύνει. Η Μέι γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από την Ντέμπορα ότι η οικογένεια του Φρανσίσκο είναι σε διακοπές. Η Άντρεα και ο Αλεχάντρο παίζουν τένις με έναν πελάτη του Αλεχάντρο και τη γυναίκα του, όμως, η συμπεριφορά του Αλεχάντρο μετά το παιχνίδι δυσαρεστεί το άλλο ζευγάρι και φέρνει σε δύσκολη θέση την Άντρεα. Είναι η πρώτη μέρα της Λώρα σαν ρεπόρτερ σε τηλεοπτικό κανάλι και τα πράγματα εξελίσσονται κάπως περίεργα…Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina AguirreΣκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil

Παραγωγή: Αργεντινής

http://series.ert.gr/oi-apithanes/


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά