ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11/01/2019
23:00 Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ [DIRTY DOLLARS INC]   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


Έτος παραγωγής: (2018)Εισδύοντας στα μυστικά της λαθρεμπορίας κοκαΐνης και όπλων, φαρμάκων και ανθρώπων αυτή η ερευνητική σειρά διερευνά τους κρυφούς μηχανισμούς των εγκληματικών ροών μέσα αυτούς τους τέσσερις τομείς. Μάθετε για το πώς η υπόγεια οικονομία με τζίρο δισεκατομμυρίων εξαπλώνεται γύρω μας. Με επικεφαλής ειδικούς που ερευνούν αυτά τα διαφορετικά πεδία, η σειρά υπογραμμίζει τους τρόπους πουη υπόγεια οικονομία και η νόμιμη οικονομία χρησιμοποιούν τα ίδια εργαλεία και δεξιότητες αξιοποιώντας το νομικό πλαίσιο σε μια καπιταλιστική αγορά χωρίς σύνορα.

Δείτε σήμερα: ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – ΟΠΛΑ

880 εκατομμύρια όπλα κυκλοφορουν στον κόσμο. Μόνο το 30% αυτών των όπλων ανήκει σε τακτικές και επίσημες αστυνομικές ή στρατιωτικές δυνάμεις!
Σε αυτό το επεισόδιο, θα ακολουθήσουμε το δρομολόγιο του πλέον εμβληματικού τουφεκιού, του καλασνίκοφ! Πρώτη στάση Izhevsk, Ρωσία 1500 χλμ. Ανατολικά της Μόσχας: η πόλη, απαγορευμένη στους δυτικούς μέχρι το 1991, όπου είναι το εργοστάσιο των καλασνίκοφ. Με μια αποκλειστική συνέντευξη του διευθυντή του εργοστασίου Alexey Krivoruchko, και σπάνιο υλικό από άλλες παραγωγικές εγκαταστάσεις στο Πακιστάν. Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες όπως ο Jenzen-Johns, ο Aymeric Elluin από τη Διεθνή Αμνηστία και ο δημιουργός της I-Trace, James Bevan θα καταθέσουν την εμπειρία τους για να maw εξηγήσουν τις περίπλοκες λεπτομέρειες της εξαιρετικά επικίνδυνης και κερδοφόρας εμπορίας των όπλων.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΟΟΥΛ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά