ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11/01/2019
12:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

WATERFRONT CITIES OF THE WORLD
Σε έναν κόσμο που τα αεροπλάνα κάνουν ακόμα και τον πιο μακρινό προορισμό να είναι κάποιες ώρες μακριά, και τα τρένα συνδέουν τα δύο άκρα μιας ηπείρου, ποια θέση κατέχουν τα μεγάλα λιμάνια?
Κάποτε, ήταν το κέντρο του πολιτισμού, η πόρτα του εμπορίου και της περιπέτειας, αλλά ποιος είναι ο σημερινός ρόλος ενός λιμανιού?
Οι μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου είναι χτισμένες δίπλα στο νερό. Υπάρχουν περίπου τέτοιες 500.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο.
Σήμερα, αυτές οι πόλεις, γεμάτες πολιτισμό και ιστορία, συνεχίζουν να κατέχουν έναν σπουδαίο ρόλο στον ανθρώπινο πολιτισμό. Τα μεγάλα λιμάνια είναι τα κέντρα, όπου το άγνωστο συναντάει το γνωστό.
Σικάγο, Όσλο, Σανγκάι, Δουβλίνο, Ώκλαντ, Λος Άντζελες, Βομβάη, Άμστερνταμ, Ταγγέρη και πολλά ακόμα…..

Δείτε σήμερα: Ταγγέρη (TANGIERS)
Eπεισόδιο 5

Στο σταυροδρόμι του Ατλαντικού Ωκεανού και της Μεσογείου, βρίσκεται μια πλούσια σε ιστορία, τέχνες και πολιτισμό πόλη, γνωστή και ως Πόλη του Ονείρου. Στην Ταγγέρη, η ιστορία περπατάει χέρι- χέρι με το σήμερα και το μέλλον της θεωρείται, πλέον, σίγουρο, αφού ο Βασιλιάς Μωχάμετ VI, παλεύει να απαλλάξει την πόλη από την άσχημη φήμη της και να της δώσει τον τίτλο που δικαιούται- ενός κομψού, μοντέρνου, αλλά και εμπορικού ταξιδιωτικού προορισμού.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά