ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  07/12/2018
18:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδιο 194ο & 195o

Επεισόδιο 194ο. Μετά την ανακάλυψη των εγγράφων στο σπίτι του δον Ρικάρντο, η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ πείθουν τον επιθεωρητή Τομπίας να ψάξει στα κελάρια, όπου ο θείος της διακινεί το όπιο. Η δοκιμασία των αδελφών Σίλβα δείχνει να πλησιάζει στο τέλος της.
Ο Γκαμπριέλ κρύβει από τους γονείς του το γεγονός ότι η Φραντζέσκα πρόκειται να τον βοηθήσει να εγκαταλείψει τη χώρα, ενώ ο δον Λουίς της κανονίζει συνάντηση μ’ έναν επιχειρηματία που θα της προτείνει να κάνει περιοδεία στην Αμερική. Από την άλλη πλευρά, η απελευθέρωση του Ροδόλφο δεν λύνει τα προβλήματα της τράπεζας Λοϊγκόρι, καθώς έχει επηρεαστεί από το σκάνδαλο.
Επεισόδιο 195ο. Η Φραντζέσκα, έπειτα από μια ερωτική συνάντηση με τον Γκαμπριέλ, καθυστερεί πολύ στη συνάντηση με τον επιχειρηματία που της κανόνισε ο δον Λουίς, με αποτέλεσμα αυτός να γίνει έξαλλος και να μην μπορεί άλλο να ανεχτεί την ιστορία με τον Γκαμπριέλ. Ο επιθεωρητής Τομπίας ενημερώνει τον Ροδόλφο ότι έχει αποδείξεις για την ανάμειξή του στο λαθρεμπόριο οπίου και η δόνα Ντολόρες του προτείνει να φύγουν οικογενειακώς στην Ελβετία για να γλιτώσει.
Ο Σαλβαδόρ επιπλήττει τον Χερμάν για τις επιδόσεις του ως εμπορικός αντιπρόσωπος των Υφασμάτων Σίλβα και σα να μην έφτανε αυτό, ανακαλύπτει ότι η Αντέλα δουλεύει πίσω από την πλάτη του και αισθάνεται προδομένος.
Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Επόμενο > ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ - Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά