ΠΕΜΠΤΗ  06/12/2018
23:55 Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ - B΄ ΚΥΚΛΟΣ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ξένη σειρά

MY MAD FAT DIARY


Έτος παραγωγής: (2013)Δραματική-κωμική σειρά.

«Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 1996... Είμαι έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι επιτέλους έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πραγματικά πιστεύουν πως είμαι καλύτερα...».
Έτσι αρχίζει το πραγματικό ημερολόγιο που έγραφε η Ρέι Ερλ, στο οποίο βασίζεται η σειρά, που αποθέωσαν κοινό και κριτικοί.
Μια ζεστή, αστεία και ρεαλιστική ματιά στη ζωή των εφήβων μέσα από τα μάτια ενός 16άχρονου υπέρβαρου κοριτσιού στα μέσα της δεκαετίας του ’90 από το Λινκολνσάιρ. Μια υπέροχη ιστορία ενηλικίωσης για ένα χοντρό, αστείο κορίτσι που παρά την ακατάλληλη μάνα και τα δικά της ψυχολογικά προβλήματα, έχει μια τεράστια δίψα για τη ζωή και τον έρωτα.
Είναι υπέρβαρη, απένταρη, με σοβαρά θέματα, αλλά είναι και έξυπνη, χαριτωμένη, ειλικρινής και αυθόρμητη. Λατρεύει το φαγητό, τη μουσική και τα αγόρια σε μια εποχή που η Βρετανία ήταν σε μεγάλες δόξες και ένα μικρό κομματάκι αυτής της λάμψης έφτανε και στο Λινκολνσάιρ.
Κορυφαία μουσικά συγκροτήματα, όπως οι Oasis, Pulp, The Spice Girls, οι Radiohead μεσουρανούν στη μουσική σκηνή όχι μόνο της Αγγλίας αλλά ολόκληρου του κόσμου και ένας νέος πολιτικός από τους Εργατικούς ετοιμάζεται να κατατροπώσει τους Συντηρητικούς.

Eπεισόδιο 3

Περιγραφή επεισοδίου
Μετά το χωρισμό της από τον Φιν, η Ρέι μένει ολομόναχη στο κολέγιο γιατί αναγκαστικά έχει απομακρυνθεί και από τους υπόλοιπους. Μέχρι που της δίνεται η ευκαιρία να μπει στην πιο κουλ παρέα, πρέπει όμως να αποφασίσει μέχρι πού θα φτάσει για να γίνει αποδεκτή. Επιπλέον δεν μπορεί να βρει χρόνο να φάει μόνη της: Από τότε που βγήκε από την ψυχιατρική μονάδα, δεν έχει φάει μπροστά σε άλλους. Στο μεταξύ, ο Άρτσι κρύβει τις πραγματικές σεξουαλικές του προτιμήσεις και αυτό εξοργίζει τη Ρέι, μπορεί να είναι φίλη με κάποιον που είναι τόσο ψεύτικος;ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Σάρον Ρούνι, Νίκο Μιραλέγκρο, Κλερ Ρασμπρούκ, Ίαν Χαρτ, Τζόντι Κόρνερ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Άλεξ Γουίνκλερ, Τιμ Κέρκμπι, Μπέντζαμιν Κάρον

ΣΕΝΑΡΙΟ:

Τομ Μπιντγουέλ, Ρ.Ερλ

http://series.ert.gr/

Επόμενο > ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ - Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά