ΠΕΜΠΤΗ  06/12/2018
18:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδιο 192ο & 193o

Επεισόδιο 192ο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αδελφές Σίλβα επικεντρώνονται στους άντρες που βρίσκονται κοντά τους. Οι καταθέσεις του Μιγκέλ και του Σαλβαδόρ συμπίπτουν, ενώ υποψίες για το λαθρεμπόριο βαραίνουν και τον Ροδόλφο, έτσι η Μπιάνκα αναγκάζεται να κρύψει έγγραφα στο σπίτι των αδελφών της.
Ο Χερμάν δεν μπορεί να βρει δουλειά, έτσι η Αντέλα ζητά από την Ντιάνα να τον πάρει να δουλέψει στο εργοστάσιο, η τελική προσφορά όμως δεν ικανοποιεί καθόλου τον Χερμάν. Ο Κριστόμπαλ βρίσκεται και αυτός σε δύσκολη θέση. Χαίρεται που η σύζυγός του έγινε καλά και δυσκολεύεται να αρνηθεί την πρότασή της να γυρίσει πίσω σε εκείνη.
Επεισόδιο 193ο. Ο επιθεωρητής Τομπίας πιέζει τον Σαλβαδόρ να προσκομίσει τις αποδείξεις που ενοχοποιούν τον δον Ρικάρντο. Η Αντέλα βλέπει πόσο ταπεινωμένος αισθάνεται ο Χερμάν με τη νέα του δουλειά ως αντιπρόσωπος των Υφασμάτων Σίλβα. Και η Σίλια υποφέρει, καθώς χρειάζεται να ακούσει από την Αουρόρα ότι πια δεν την αγαπά, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή έξω από τη Μαδρίτη.
Από την άλλη πλευρά, η Ελίσα και ο δον Χιλάριο πρέπει να περάσουν από μια σκληρή δοκιμασία μπροστά στις αδελφές Σίλβα, ώστε να συναινέσουν τελικά και να μπορέσει να γίνει ο γάμος τους.
Η Μπιάνκα ζητά από τον Κριστόμπαλ να αναβάλουν τη φυγή τους μέχρι να απαλλαγεί ο Ροδόλφο από τις κατηγορίες για το λαθρεμπόριο, ενώ ο δον Λουίς κάνει μια πρόταση στη Φραντζέσκα που ανοίγει το δρόμο της δικής της φυγής στην Αμερική με τον Γκαμπριέλ.


Επόμενο > PG ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ - Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ

 
     
Μετάδοση μόνο για Ελλάδα
Μετάδοση παγκοσμίως
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών
Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Κατάλληλο για άνω των 16 ετών
Κατάλληλο για άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά