ΠΕΜΠΤΗ  06/12/2018
18:15 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΟ   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Ιστορία

SECRETS OF HISTORY: CRACKING THE CASE


Έτος παραγωγής: (2016)Ιστορικά γεγονότα, ανθρώπινα δράματα και μυθικά πεπρωμένα, όλα τα μεγάλα κεφάλαια της Ιστορίας έχουν αφήσει σκιές, αμφιβολίες και άλυτα αινίγματα. Αυτά τα συναρπαστικά ντοκιμαντέρ επιχειρούν να ρίξουν άπλετο φως στα γεγονότα, αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά, υπογραμμίζοντας την υποκρισία και τις απάτες. Ψάχνουν για τις κρυμμένες αλήθειες πίσω από τους μύθους.

Δείτε σήμερα: «Ρομανόφ: Έρευνα για το θάνατο του τσάρου και της οικογένειάς του» (The Romanovs: Investigating the death of an imperial family)

Μια νύχτα του Ιουλίου το 1918 στο Εκατερίνμπουργκ, οι μπολσεβίκοι δολοφονούν την οικογένεια των Ρομανόφ. Πολλά χρόνια αργότερα, τη δεκαετία του 1970, οι δημοσιογράφοι Άντονι Σάμερς και Τομ Μάνγκολντ κάνουν κάποιες περίεργες ανακαλύψεις: οι γυναίκες της οικογένειας μπορεί να επιβίωσαν με απόλυτη μυστικότητα. Αυτή η υπόθεση όμως, είναι πολύ ευαίσθητη πολιτικά στη Ρωσία. Η κυβέρνηση φαίνεται να κρύβει μυστικά για την ιστορία των Ρομανόφ και η πρόσφατη ανακάλυψη του ημερολογίου μίας από τις κόρες του τσάρου πυκνώνει ακόμα περισσότερο το μυστήριο…

Σκηνοθεσία: Marie-Sophie TellierΠαραγωγή: Martange Productions / Io Production / France Télévisions


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > SPORTIFY

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά