ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  07/12/2018
09:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

BAHAMA BLUE


Έτος παραγωγής: (2015)Σειρά ντοκιμαντέρ έξι ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Parallax Film Productions, 2015.
Οι ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ είναι μια τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων που εξερευνά το νησιωτικό σύμπλεγμα Μπαχάμες και ερευνά την άγρια φύση.
Πέρα από τις παραλίες με τη λευκή άμμο, κάτω από τα ειδυλλιακά τυρκουάζ νερά βρίσκεται ένας από τους πιο εντυπωσιακούς φυσικούς οικοτόπους στον κόσμο. Αυτή η εικόνα της τέλειας ομορφιάς μας οδηγεί σε έναν κόσμο, όπου η ζωή και ο θάνατος εναλλάσσονται τόσο φυσικά, χωρίς να ακολουθείται απαραίτητα η συγκεκριμένη σειρά, γεγονός που κάποιες φορές σε τρομάζει.
Η σειρά επικεντρώνεται στο να παρουσιάσει τις φυσικές ομορφιές και τα μοναδικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά του νησιωτικού συμπλέγματος Μπαχάμες, όπως τα Μαγγρόβια, το Deep Blue Water, τα Sand Flats, το Coral, καθώς και τις Σπηλιές και τις Γαλάζιες Τρύπες. Καταγράφεται η αλληλεπίδραση που υπάρχει ανάμεσα στις φυσικές ομορφιές και την άγρια φύση, που περιλαμβάνει πολλά είδη καρχαριών, θαλάσσιες χελώνες, ιγκουάνα, δελφίνια, φάλαινες και φλαμίνγκο.

Δείτε σήμερα: ΤΟ ΚΟΡΑΛΛΙ [THE CORAL]
Eπεισόδιο 4

Ο κοραλλένιος ύφαλος αποτελεί μια εκπληκτική υποθαλάσσια μητρόπολη. Η βιοποικιλότητα του υφάλου είναι σημαντική για τα είδη που ζουν στις Μπαχάμες.
Διάφορα και πολύχρωμα θαλάσσια πλάσματα αναζητούν τροφή και καταφύγιο στο κοραλλένιο σύμπλεγμα σε ένα αλληλοεξαρτώμενο περιβάλλον. Σε στενή συνάφεια καθημερινά διαπραγματεύονται και μοιράζονται τον χώρο τους αλληλεπιδρώντας μεταξύ τους.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά