ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  07/12/2018
00:30 Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)
ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - Α΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEASIDE HOTEL / BADEHOTELLET
Δραματική κομεντί, παραγωγής 2013-2017


Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην Δανία τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ζωές τριών νέων ανθρώπων. Οι μοίρες τους και οι ιστορίες τους είναι αλληλένδετες καθώς προσπαθούν να απαγκιστρωθούν από τα σχέδια που έχουν κάνει άλλοι για λογαριασμό τους, να ανελιχθούν κοινωνικά, να βρουν τον δρόμο τους στη ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Με δάκρυα και γέλια διανύουν ένα μαγευτικό ταξίδι καθώς το κλίμα της εποχής αλλάζει και την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής διαδέχεται η τεράστια οικονομική κρίση.

H Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με τον άντρα της Στιγκ Θόρσμπε έγραψαν τη σειρά που έγινε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Eπεισόδιο 4

Περιγραφή επεισοδίου
Βρέχει συνεχώς εδώ και δυο μέρες με αποτέλεσμα να σπάσουν τα νεύρα όλων. Η Αμάντα αποφασίζει να πάει στο Σκάγκεν μαζί με τον Κόμη, ενώ η κα Άντερσεν πρέπει να τα βγάλει πέρα στο ξενοδοχείο μόνη της αφού ο κ. Άντερσεν είναι στο νοσοκομείο.
Επόμενο > SPORTIFY

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά