ΠΕΜΠΤΗ  11/10/2018
14:30 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Δείτε σήμερα: Επεισόδιο 133ο & 134ο

Επεισόδιο 133ο. Η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ ζουν κρυφά τον παράνομο έρωτά τους, όμως μια ξεχασμένη καρφίτσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου θα έχει σοβαρές συνέπειες. Στο μεταξύ, ο Λουίς προτείνει στη Φραντζέσκα να δουν ένα σπίτι για να μετακομίσουν, αλλά εκείνη αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειάς της μέχρι να γεννήσει.
Από την άλλη πλευρά, η Αντέλα αποφασίζει να δουλέψει με τον Χερμάν στο κατάστημα, όμως δεν θα αποφύγει τα σχόλια του κόσμου.

Επεισόδιο 134ο. Η Ντιάνα επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις στον Σαλβαδόρ για τη συμπεριφορά της και εκείνος ελπίζει ότι μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Εκείνη που δεν έχει καμιά ελπίδα είναι η Φραντζέσκα, που προσπαθεί να δώσει τέλος στο πρόβλημά της με βίαιο τρόπο.
Ο Ροδόλφο απαξιώνει συνεχώς τη σύζυγό του Μπιάνκα και της ανακοινώνει ότι το μόνο που περιμένει από εκείνη είναι να συνεχίσει το όνομα των Λοϊγκόρι, κάνοντας ένα αγόρι. Από την άλλη πλευρά, ο Χερμάν επισκέπτεται την Καρολίνα στο φρενοκομείο, η κατάσταση της οποίας φαίνεται να βελτιώνεται, άλλα μόνο επιφανειακά.
Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Επόμενο > ΑΓΡΙΑ ΠΑΘΗ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά