ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10/08/2018
22:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ   (E)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήWeb TV


Με την Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Δείτε σήμερα: «Το μινόρε της αυγής και τα μεγάλα τραγούδια του»

Λέμε ΝΑΙ στην ατμόσφαιρα, στο κλίμα, στην αλήθεια, στη δύναμη αλλά και στα σπουδαία τραγούδια μιας τηλεοπτικής σειράς που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση, στις καρδιές μας και στη δισκογραφία.
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» και η Ναταλία Δραγούμη με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη ενώνουν δημιουργικά το χθες με το σήμερα, μεταφέροντας στις μέρες μας τη ρίζα και τους καρπούς του ρεμπέτικου και του κλασικού λαϊκού τραγουδιού.
Εικόνες μιας άλλης εποχής με προσωπικότητες που αποτέλεσαν τη μαγιά του θρυλικού «Μινόρε της αυγής», αλλά και νεότερους καλλιτέχνες που γαλουχήθηκαν με το μύθο του.
Στο στούντιο, η Λιζ Μεσθεναίου, σύντροφος του σκηνοθέτη της σειράς Φώτη Μεσθεναίου, η Μελίτα Γκούφα, κόρη του σπουδαίου σεναριογράφου Βαγγέλη Γκούφα και, βέβαια, η ξεχωριστή Αθηναϊκή Κομπανία που έντυσε μουσικά το θρύλο του «Μινόρε».
Ακόμη, η Χαρά Αγγελούση, η περίφημη Χαρά του «Μινόρε της Αυγής» που μάγεψε τους τηλεθεατές με την αινιγματική ομορφιά και τη χάρη της, σε βαθμό να μην μπορεί να κυκλοφορήσει τα χρόνια του ’80 στην Αθήνα αλλά και την επαρχία.
Κοντά τους επίσης, οι ερμηνευτές Δήμητρα Κωστάκη και Κώστας Θωμόπουλος, καθώς και οι ηθοποιοί Κώστας Αρζόγλου, Κωνσταντίνος Μάνος, Τζένη Παπαδημητρίου, Ρένος Ρώτας, Ηρώ Πεκτέση, Αρετή Πασχάλη, Νίκη Βακάλη, Μαριαλένα Ροζάκη, Μαριάννα Μαυριανού και Τάσος Κοντόγιωργας.
Το «Μινόρε της Αυγής» και οι νέες προοπτικές του επανέρχονται δυναμικά στην επικαιρότητα, την ίδια ώρα που το ρεμπέτικο αναγνωρίζεται από την UNESCO και καταγράφεται επισήμως στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της ’υλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας.
Σ’ αυτά τα τραγούδια και σε όσα αντιπροσωπεύουν, στην αληθινή διασκέδαση, στο γλέντι της ψυχής και των αισθήσεων, λέμε ΝΑΙ!Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση
Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης

Επόμενο > ΜΙΣ ΜΑΡΠΛ - ΣΤ΄ ΚΥΚΛΟΣ

 
     
Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά