ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10/08/2018
19:35 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ   (E)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ



Web TV


Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις.
Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, τις Τέχνες και στην κοινωνία.

Δείτε σήμερα: «Ηλέκτρα Ελληνικιώτη»

Η Ηλέκτρα Ελληνικιώτη είναι σκηνοθέτις στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Είναι μια νέα κοπέλα, μια νεαρή καλλιτέχνιδα, ιδιαίτερα οξυδερκής και ευφυής, πολύ καλλιεργημένη, με ένα μεγάλο εύρος μάθησης και καλλιτεχνικής ενασχόλησης, ενώ έχει καταφέρει να συνεργαστεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό σημαντικών ανθρώπων του θεάτρου και των Τεχνών. Θεωρείται από τις πιο ανερχόμενες Ελληνίδες σκηνοθέτριες με σταθερή παρουσία και ένα πολύ καθαρό καλλιτεχνικό στίγμα.
Έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή Αθηνών «Γ. Θεοδοσιάδης» και στο SITI Company της Ann Bogart στη Νέα Υόρκη. Ζει κι εργάζεται στην Αθήνα και είναι μέλος της ομάδας bijoux de kant, μιας ομάδας που αποτελείται από σκηνοθέτες, ηθοποιούς, εικαστικούς και μουσικούς. Έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραστάσεις σε κεντρικές αθηναϊκές σκηνές (Θέατρο Οδού Κυκλάδων, Θέατρο Τέχνης), μια μικρού μήκους ταινία, ετοιμάζει μία ακόμα θεατρική παράσταση σε κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει ως δραματουργός σε όλες τις παραστάσεις της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια.
Για την Ηλέκτρα, μιλούν ο εικαστικός, σκηνοθέτης και ιδρυτής της ομάδας bijoux de kant, Γιάννης Σκουρλέτης, οι ηθοποιοί Μαρία Πανουργιά και Νάνσυ Μπούκλη, συνεργάτιδες της Ηλέκτρας, καθώς και ο Πάνος Μιχαήλ, φωτογράφος και μόνιμος συνεργάτης της Ηλέκτρας στις παραστάσεις της.



Σκηνοθεσία-σενάριο: Αμέρισσα Μπάστα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Φάνης Καραγιώργος
Μοντάζ: RGB Studios-Χάρης Μαυροφοράκης
Ηχοληψία: Γιάννης Αντύπας
Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Νάκος
B' κάμερα: Δημήτρης Νάκος, Αλέξανδρος Σκούρας
Εκτέλεση παραγωγής: See- Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών για την ΕΡΤ, 2017


https://goo.gl/Ge4INH

Επόμενο > ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΣΤΙΒΟΣ

 
     




Προβολή WebTV μόνο για Ελλάδα
Προβολή WebTV
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με απαραίτητη τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15
Κατάλληλο για ενήλικους
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά