ΠΕΜΠΤΗ  27/04/2017
23:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (Β΄ ΚΥΚΛΟΣ)   
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ / Τέχνες - ΓράμματαLive Streaming
Πρόκειται για σειρά 12 ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, όπου πρωταγωνιστούν ήρωες μίας σκοτεινής και δύσκολης καθημερινότητας, χωρίς καμμιά προοπτική και ελπίδα. Nεαροί άνεργοι επιστήμονες, άστεγοι, ανήλικοι φυλακισμένοι, κυνηγημένοι πρόσφυγες, Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, που όμως καταφέρνουν να διαχειριστούν τα αδιέξοδα της κρίσης και βρίσκουν τελικά το φως στην άκρη του τούνελ. Η ελπίδα και η αισιοδοξία τελικά θριαμβεύουν μέσα από την προσωπική ιστορία τους που εμπνέει.
Τα 12 ντοκιμαντέρ έχουν αρχίσει να προβάλονται σε διεθνή φεστιβάλ με υμνητικές κριτικές και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων τηλεοπτικών σταθμών και πανεπιστημίων διεθνώς. Ήδη έχουν αρχίσει να προβάλονται σε σχολεία, πανεπιστήμια, φυλακές κ.ά.

Δείτε σήμερα: «Goal στη φτώχεια»

Μια διαφορετική ο΅άδα ποδοσφαίρου αντι΅ετωπίζει τον κοινωνικό αποκλεισ΅ό και αντιπροσωπεύει τη χώρα ΅ας στο Παγκόσ΅ιο Πρωτάθλη΅α Αστέγων.
Η Εθνική Ελλάδας Αστέγων διεκδικεί το κύπελλο και αγωνίζεται ΅ε άλλες ευάλωτες ο΅άδες (όπως η ο΅άδα της Ινδονησίας που αποτελείται από φορείς HIV) και κερδίζει το Βραβείο Ήθους.
Η ταινία παρακολουθεί τους παίκτες της να βάζουν γκολ, να τρώνε γκολ, και να αποδεικνύουν πως το ποδόσφαιρο, η κοινωνικοποίηση και η αποδοχή ΅πορούν να γίνουν ση΅αντικά «όπλα» για να διαχειριστεί κανείς τις δυσκολίες της ζωής όσων αναγκάζονται να ζουν χωρίς στέγη.Σενάριο-σκηνοθεσία: Μενέλαος Καραμαγγιώλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Παπαφράγκος
Διευθυνση φωτογραφιας-Λονδίνο: Tania Freimuth
Μοντάζ: Γιάννης Ξηρουχάκης
Ήχος: Στέλιος Μπουζιώτης   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
(E)
Επόμενο >  ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά