ΤΡΙΤΗ  11/04/2017
21:30 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ  (Γ' ΚΥΚΛΟΣ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρά

SEIS HERMANAS / SIX SISTERS


Έτος παραγωγής: (2015)Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης.

Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.
Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 49

Περιγραφή επεισοδίου
Η Μπιάνκα δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι των Λοϊγκόρι, καθώς κανένας από το προσωπικό δεν υπακούει στις εντολές της και ο Ροδόλφο δεν φαίνεται διατεθειμένος να τη βοηθήσει. Ούτε όμως και οι αδελφές Σίλβα αντέχουν άλλο την παρουσία της δόνας Ντολόρες στο σπίτι τους. Η Ντιάνα εκπλήσσεται από το γεγονός ότι ο Σαλβαδόρ πλήρωσε τα επιδόματα των εργατών και θέλει να μάθει πού βρήκε τα χρήματα. Η Σίλια δέχεται μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Βίκτορ, που την κάνει να δει την ποίηση με άλλον τρόπο.


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > PG-13 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ)

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά