ΣΑΒΒΑΤΟ  11/03/2017
20:00 Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ (ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ)   
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΕκπομπήLive Streaming
Τα παιδιά αποκτούν το δικό τους βήμα μέσα από τη δημόσια συχνότητα της ΕΡΤ2.


«Στα παιδιά ο λόγος», με τον Γιάννη Ζουγανέλη κι ένα εκρηκτικό μείγμα παιδικής αθωότητας, με συνεχείς εναλλαγές καταστάσεων, ανάμεσα στον παρουσιαστή, στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν.


Μέσα σ’ ένα μαγευτικά όμορφο, γεμάτο μνήμες πλατό, 30 παιδιά και 30 γονείς ξεχνούν τα «πρέπει» και τα «μη» και παρασύρονται, για δύο ολόκληρες ώρες, σ’ ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι. Με απόλυτο σεβασμό στο λόγο, στην αντίληψη και την προσωπικότητα των παιδιών, γέλιο, χαρά, πρωτότυπα τραγούδια, σκετς, πολλή μουσική και κυρίως αισιοδοξία.
Το παζλ συμπληρώνουν καλεσμένοι ηθοποιοί, αθλητές, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, αλλά και δημοφιλείς μουσικοί και ερμηνευτές, που καλούνται με τη σειρά τους να «αποδεσμεύσουν» το παιδί που κρύβουν μέσα τους.
Τον Γιάννη Ζουγανέλη στο στούντιο συνοδεύουν οι μουσικοί και ηθοποιοί Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, δίνοντας έναν ιδιαίτερο διαδραστικό παλμό και τόνο.

«Στα παιδιά ο λόγος», όπου τα παιδιά θα έχουν τον πρώτο και τον... τελευταίο λόγο!


Δείτε σήμερα: Γιώργος Νταλάρας, Σπύρος Γιαννιώτης, Θανάσης Πολυκανδριώτης (Έναρξη)
Eπεισόδιο 1

«Απόψε έχει πάρτι / ο λόγος στα παιδιά / Ο μπακλαβάς γωνία / και ο μήνας έχει εννιά» προϊδεάζει το πρωτότυπο τραγούδι έναρξης της εκπομπής «Στα παιδιά ο λόγος», στην ΕΡΤ2, με τον Γιάννη Ζουγανέλη και από ό,τι φαίνεται η πρώτη εκπομπή κρύβει πάμπολλες ευχάριστες εκπλήξεις.
Τα παιδιά σχολιάζουν αφοπλιστικά την καθημερινότητα, μιλούν για τους πολιτικούς και αναρωτιούνται «τι δεν θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν»!...
Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τη βοήθεια των συνεργατών του, τους μουσικούς και ηθοποιούς Σωκράτη Πατσίκα, Κώστα Κοράκη, Αλέξανδρο Ζουγανέλη, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, μελοποιούν «μύθους του Αισώπου», δημιουργούν, με τη συμμετοχή των παιδιών, τον ύμνο των... «Καμένων Βούρλων» και γεφυρώνουν με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο το χάσμα ανάμεσα σε γονείς και παιδιά.
Άκρως ενδιαφέρουσα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα, που αυτοσυστήνεται ως «πατέρας»!...
Γέλιο, ακατέργαστες αλήθειες, συγκίνηση, αμηχανία, αλλά και τρελό γλέντι, με καλεσμένους τον Έλληνα ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και τον κορυφαίο συνθέτη και σολίστα του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη.
Επί σκηνής, τα νεότερα μέλη του παραδοσιακού συλλόγου «Καμένα Βούρλα» και φυσικά οι «επόμενοι» και οι «μεθεπόμενοι», 25 δεξιοτέχνες, αλλά και επίδοξοι νεαροί χρήστες του μπουζουκιού, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Θανάση Πολυκανδριώτη μας παρασύρουν σ’ ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.Συμμετέχουν: Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα
Αρχισυνταξία: Νίκος Κεραμίδας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Πουλίδης
Σκηνικά: Γιώργος Γεωργίου
Ενδυματολόγος: Ελένη Πάττα
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου
Executive producer: Σταύρος Καπελούζος
Εκτέλεση παραγωγής: Pedio Productions


Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης

Παρουσίαση: Γιάννης Ζουγανέλης

https://goo.gl/3vBY4x


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Επόμενο > G ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΠΑΠ - ΛΟΤΤΟ

 
     
Live Streaming
Κατάλληλο για όλους
Κατάλληλο άνω των 8 ετών
Κατάλληλο άνω των 12 ετών
Κατάλληλο άνω των 16 ετών
Κατάλληλο άνω των 18 ετών
Ζωντανή μετάδοση
Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση
Υπότιτλοι για K/κωφούς και βαρήκοους θεατές
Ταινία
Ντοκιμαντέρ
Παιδικό πρόγραμμα
Σειρά